Akyapı İnşaat Personel Alımı İş İlanları

Akyapı inşaat projelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere iş ilanları yayınlamıştır.

Akyapı İnşaat Personel Alımı İş İlanları

Akyapı İnşaat Personel Alımı

Akyapı İnşaat insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Akyapı İnşaat iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Akyapı İnşaat iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Akyapı İnşaat personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Sektörün önemli firmalarından biri olan Akyapı inşaat 1998 yılında kurulmuş ve günümüze kadar çok sayıda proje tamamlamıştır. Tamamladığı büyük projeler ile isminden fazlaca bahsettiren Akyapı İnşaat personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizde sektörün büyük markalarından olan Akyapı da çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgilerden faydalanarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akyapı İnşaat İnsan Kaynakları

Müşterilerimize hizmeti ekonomik, güvenli estetik ve hızlı biçimde sunurak: sürekli tercih edilen, kaliteli ve kalıcı eserlere imza atan, dünya standartlarında bir firma olmak. İnşaat sektöründeki tüm teknolojik gelişmeleri uygulayarak müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak ve bu sayede insanlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmektir.

Firmamızın uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübelerini birleştirip şahıs ve kurumlara daha profesyonel hizmetler sunabilmek için, iki inşaat mühendisi tarafından 1998 yılında kurulmuştur. Bugün Akyapı inşaat özverili ve deneyimli kadrosu fabrikalardan, toplu konutlara, sanayi sitelerinden, alışveriş merkezlerine, hastane, okul ve metro bit.ly istasyonlarından, altyapı ve çevre düzenleme işlerine kadar inşaat sektörünün her alanında faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir.

Akyapı İnşaat İş Başvurusu

Akyapı inşaat personel alımı yapacağı pozisyonlar için iş ilanları yayınlamıştır. Yayınlanan iş ilanları arasında Makine Teknikeri, Temizlik Görevlisi, Dizayn Ofis Mimarı ve Kule Vinç Operatörü alımı yapacaktır. Yayınlanan iş ilanlarının yanısıra firma insan kaynakları sayfasından iş başvurusu almaktadır. Sizde alttaki linki kullanarak Akyapı inşaat insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.akyapi.com.tr/ik.html

 
Akyapı İnşaat Eleman Alımı Akyapı İnşaat İnsan Kaynakları Akyapı İnşaat İş Başvurusu Akyapı İnşaat İş İlanları Akyapı İnşaat İşçi Alımı İnşaat Sektörü İş İlanları Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Piri     2020-02-06 Selam bana iş lazym calişan alanym galfa galypcy demirci
Levent altun     2019-10-31 Mekanik sıhhı tesisat ustasıyım yurtdışı isi arıyorum
Arzuu     2019-01-06 Meraba ben Kirgistan mamleketinen yaziyom yabanji uyruklu ishcileri aliyomusun peki insaat işine.