Adana Kasiyer iş ilanları, Kasiyer arayan Firmalar 2017

Adana ili içinde kasiyer alımı iş ilanlarını ve kasiyer arayan firmaları araştırdık ve sizler için derledik. İlan detaylarında personel alım şartlarını inceleyebilirsiniz.

Adana Kasiyer iş ilanları, Kasiyer arayan Firmalar 2017

Adana, ülkemizin büyükşehirlerinin başında gelmektedir. Akdeniz Bölgesinde yer alan şehir ikliminin yumuşak ve kışlarının ılık olması sebebiyle sürekli göç almaktadır. Göç alan bir şehirde iş bulma sorunları ortaya çıkar. isbilgileri.com internet sitemize gelen yorumlarda Adana ilinden çok sayıda iş arayan kişiden mesaj gelmektedir. Bundan dolayı Adana ili için iş ilanlarını araştırıp sizler için derledik.

Adana iş ilanları olarak kasiyer alımı yapan firmaları derledik. Kasiyerlik bildiğiniz gibi belli mağazalarda alışverişin son basamağı olarak adlandırılabilir. Müşteriler aldıkları ürünleri kasa da ödedikten sorna sahip olurlar. Kasiyerlere işte tam da burada görev düşmektedir. Mağazadaki ürünlerin satış sonrası kasa işlemlerinden sorumlu olmak, kasa açılış ve kapanış işlemlerini gerçekleştirmek ve mağazadaki kasa süreçlerini hızlı ve hatasız olarak gerçekleştirmelidirler.

2017 Adana Kasiyer alımı şartları nelerdir?

  • İlan Adana ili olduğu için Adana'da ikamet etmek ilk şart,
  • En az lise mezunu,
  • Erkek adaylar için askerlik engeli olmama,
  • Bazı firmalar tecrübe ararken bazıları tecrübesiz eleman alıyorlar

2017 Adana Kasiyer alımı yapan firmalar hangileridir?

  • Media Markt (1 yıl tecrübeli) (en az lise mezunu)
  • Media Markt (Adana M1) (Sadece 6 ay süreli çalışacak) (en az lise mezunu)
  • İntersport Atletik Mağ. (Adana Optimum) (En az önlisans mezunu) (2 yıl tecrübeli)
  • Zara (Adana Geneli ve Optimum AVM'de yani açılacak mağaza için) (Tecrübesiz) (en az lise mezunu)
  • Mudo (Adana M1 City) (en az lise mezunu)
  • Zara (Şef Kasiyer) (en az önlisans mezunu) (1 yıllık tecrübeli)
  • Mapa Mobilya / IKEA (en az lise mezunu)

Yukarıdaki ilanlara başvuruda bulunmak için bu mağazalara gidip şahsen başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bazı firmalar sizlerde özgeçmiş (CV) isteyebilirler.

 
Adana Kasiyer iş ilanları Kasiyer arayan Firmalar 2017 adana iş ilanları 2017 kasiyer iş ilanları 2017 adana kasiyer iş ilanları 2017 kasiyer alan firmalar 2017 tecrübesiz işçi iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.