Adalı Holding Personel Alımı İş Başvurusu

İş yaşamına 1963 yılında Malatya, Adıyaman ve Diyarbakır illerinde yol ve taahhüt işleri ile başlayan Adalı Holding günümüzde farklı sektörlerde faalliyetlerini sürdürmektedir.

Adalı Holding Personel Alımı İş Başvurusu

İş yaşamına 1963 yılında Malatya, Adıyaman ve Diyarbakır illerinde yol ve taahhüt işleri ile başlayan Adalı Holding günümüzde farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdürmektedir. Üstyapı İnşaatları, Enerji, Turizm, Tesis Yönetimi, Yaşam Destek Hizmetleri gibi sektörlerde çalışmalarına devam etmektedir. Adalı Holding yüksek kalite standartları ve sahip olduğu iş ahlakı ile bünyesine yeni personeller alacaktır.

Adalı Holding İnsan Kaynakları birimi tarafından yayında olan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan kadrolara iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Adalı dünya çapındaki operasyonlarını, İstanbul merkez başta olmak üzere, Ankara ve ABD'de bulunan ofisleri üzerinden yürütmektedir. Diğer taraftan lokal operasyonlar ve saha işleri Türkiye, Irak, Afganistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Nijer, Sierra Leone, Almanya ve ABD'de bulunan şubelerimizce organize edilmektedir.

Biz çalışanlarımıza inanıyoruz; biz inanıyoruz ki bir organizasyonu ileri götürecek olan yetenekli beyinler, yetenekli eller ve inanmış kalpledir. Bu nedenle çalışanlarımızla büyüyeceğiz. İlkeleri, etik ve iş anlayışımızı her şeyin üzerinde tutarak kapsamımızı genişletmek için daha çok çalışacağız.

Adalı Holding Personel Alımı hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için alttaki link adresini kullanabilirsiniz.

http://www.adaliholding.com/iletisim.asp

 
Adalı holding personel alımı adalı holding iş başvurusu adalı holding açık iş pozisyonları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Levent     2019-11-22 Sizinle Yurtdışı projenizde Altyapı formeni olarak çalışmak istiyorum .saygılar.
Mesut BAŞKAN     2019-08-09 17 yıllık gazalti ve elektrik ark kaynakcisiyim.5 yıl üniversitede kimlik kartlı özel güvenlik arak çalıştım B Sinifi ehliyet sahibiyim.Hali hazırda kepçe kova imalatı üzerine çalışıyorum(2.5 yil)özellikle yurt dışı isi arıyorum. Saygılar.
Dervişoğlu KeKe     2019-07-29 Selamün aleyküm,40 yaşındayım, 25 yıllık tecrübe sahibi olarak inşaat mermer,granit,seramik mesleği branşı üzerinde kendime göre profesyonel ustayım bybabi_04@hotmail.com
Abidin Gümüş     2019-06-09 Merhaba 20 yıllık loder operatoruyum yurtdışı yurt içi farketmez iş ariyorum
yunus barış     2019-05-28 Altyapı toprakişleri yol formeniyim 17 yıldır bu işi yapıyorum yurtdışı deneyimine sahibim yurtdışı çalıştığım projeler ve firmalar yenigün Afganistan kandahar Nato ustü 2008 2009.metag Afganistan campbastyon abd ustü 2011.2013.ırak.suleymaniye YG inşaat 2014.polimeks.türkmenistan Aşkabat hava alanı 2015.2016.
Necmettin özavci     2019-02-13 Merhabalar aşçıyım şantiye üzerine tercübem var adıyaman hes projenizde size aşçılık hizmeti vermiştim