Acıbadem Hastanesi Güvenlik Görevlisi Alımı 2017

Türkiye'nin en iyi hastanesi olarak bilinen Acıbadem Hastanesi Güvenlik Görevlisi Alımı yapmaktadır. İlan hakkında detaylar haberimizin devamındadır.

Acıbadem Hastanesi Güvenlik Görevlisi Alımı 2017

Türkiye'nin en iyi hastanesi olarak bilinen Acıbadem Hastanesi Güvenlik Görevlisi Alımı yapmaktadır. Bünyesinde farklı pozisyonlarda her yıl yüzlerce personel alımı yapan Acıbadem son yayınladığı ilanda Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışabilecek personelere ihtiyaç duymaktadır. Acıbadem Hastanelerinin bulunduğu illerdeki iş ilanlarını haberimizin devamında detaylı şekilde görebilirsiniz. Yayında olan toplam 103 ilanın arasında farklı illerde özel güvenlik görevlisi alımlarıda bulunmaktadır. 

Eğer Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahipseniz yayında olan ilanların başvuru şartlarını inceleyerek ikamet etmekte olduğunuz şehirler için verilmiş ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Ülkemizin en prestijli özel hastanesi olan Acıbadem güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerden bazı şartlar istemektedir şimdi bu şartlar hakkında bilgi verelim.

Silahsız Güvenlik Sertifikası Eğitimini Başarı ile Tamamlayan Adaylar Güvenlik Görevlisi Olarak İstihdam Edilecektir. 

Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

⇒ En az lise mezunu olan adaylar
⇒ Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan adaylar,
⇒ Silahlı veya silahsız güvenlik kimliğine sahip olan adaylar
⇒ Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar.

Acıbadem hastanesi yukarıda sıraladığımız şartları yerine getiren tüm adayların başvurularını değerlendirme sürecine dahil etmektedir. Pozisyona uygun olan adaylar Acıbadem İnsan Kaynakları departmanı tarafından mülakat sürecine dahil edilerek başarılı olan adaylar hastane bünyesinde istihdam edilmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayıp başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

http://www.kariyer.net/acibadem-saglik-grubu-is-ilanlari-c3713-p28596/

 
Acıbadem Hastanesi Güvenlik Alımı Güvenlik Görevlisi İş İlanları 2017 İstanbul Hastaneler Güvenlik Alımı 2017 Özel Güvenlik Alan Hastaneler 2017 Özel Hastaneler İş Başvurusu Güvenlik Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
nursah     2017-10-27 özel güvenlik görevlisiyim[silahsız] iş arıyorum