150 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Türkiye genelinde faaliyetlerine devam eden çok sayıda firma toplam 150 güvenlik görevlisi alımı yapacaktır.

150 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

150 Güvenlik Görevlisi Alımı

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olan çok sayıda şirket var. Fabrikalar şirketler, hastaneler ve ismini sayamayacağımız bir çok kurum güvenliğini sağlamak için güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Son yıllarda belediyeler tarafından yapılmış olan park ve dinlenme alanlarına dahi güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır.

Bazı şirketler güvenlik görevlisi alımlarını özel güvenlik şirketleri aracılığı ile yapmaktadır bazı firmalar ise güvenlik görevlisi alımlarını kendi bünyesinde görevlendirmektedir. Bizde bu sektördeki personel ihtiyacını araştırdık farklı illerde toplam 150 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilecek

  • Boy - kilo orantılı olan adaylar,
  • Yaş sınırı aralığında olan adaylar,
  • Vardiyalı çalışma sistemine yatkın olan adaylar,
  • Sağlık engeli olmayan adaylar,
  • Güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olan adaylar.

Toplamda 150 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı kariyer sayfaları üzerinden duyuruldu. Güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecek personeller için ilan veren firmalar ise şu şekildedir.

Pronet Güvenlik ve Danışmanlık, Metropolitan Hotels Ankara, Hedef Güvenlik Ltd. Şti, Tempo güvenlik hizmetleri, Eker Süt Ürünleri A.Ş, Başken Üniversitesi İstanbul, Piripak Endüstriyel temizlik ve organizasyon, Tam Plastik Ve Kalip San güvenlik görevlisi alımı yapacak firmalardan bir kaçıdır. Toplam da ise 150 güvenlik bit.ly görevlisi alımı yapılacak.

Yukarıda verilen şirketlerin her hangi birinde güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen okurlarımız alttaki linki kullanarak firmalar tarafından yayınlanan güvenlik görevlisi alımı için yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik+gorevlisi#&pst=739

 
150 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak 150 Güvenlik Görevlisi Alımı 150 Güvenlik Görevlisi Güvenlik Personeli Alımı Personel Alımı Yapan Firmalar Hastane Güvenlik Görevlisi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
hasan     2021-10-02 Acil iş arıyorum silahlı güvenlik olmak istiyorum yaşım yirmi beş yardımcı olursanız sevinirim
M.sait mungan     2020-10-06 Silahlı Özel güvenlik görevlisi kartına sahibim..lise mezunuyum..acil iş arıyorum..lütfen yardımcı olunuz...tşk..