Hangi İşi Yapsam Daha Karlı Olur Diyenlere İş Fikirleri

Girişimcilere özel kar oranı ve büyüme potansiyeli çok fazla olan iş fikirlerini bir araya getirdik.

Hangi İşi Yapsam Daha Karlı Olur Diyenlere İş Fikirleri

Darbe girişimi ve ardından artan terör olayları sonrasında ekonominin durğunluğu hemen hemen tüm sektörleri olumsuz yönde etkilesede 2019 yılı içerisinde küçük ve orta çaplı işletmelerin kazançlı bir yıl geçireceği öngörülmektedir. Hükümet kanadından yapılan açıklamalar doğu bölgesine yapılan yatırımlar düşük faizli ve hibe kredi ile verilecek destekler sayesinde küçük işletme sahiplerinin işlerini büyütmesine yardımcı olacaktır.

“Kendi işimi kurmak istiyorum, ne iş yapsam kazanırım?” diye araştırma yapan girişimciler için büyüme potansiyeli olan kar marjı yüksek ve girişimciler tarafından en fazla tercih edilen iş fikirlerini sizler için derledik. İşte 2019 yılında en fazla yatırım yapılacak iş fikirleri.

Çevre dostu iş fikirleri

Çevreyi koruyan doğa ile dost organik temizlik ürünlerin'den organik gübre tesisine kadar çok fazla iş fikri bulunmaktadır. Çevre dostu temizlik ürünleri, organik gübre üretimi ,organik çocuk bezi, organik cilt bakımı ve güzellik malzemeleri üretmek iş fikirleri ile hem doğayı korumanıza diğer taraftan da para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Teknoloji sektörü ile alakalı iş fikirleri

Gelişen teknoloji her yıl yeni ürünler ile karşımıza çıkmaktadır. Teknolojiyi farklı alanlarda kullanarak yapabileceğiniz yüzlerce iş fikri bulunmaktadır. Bilgisayar eğitmenliği, Blog danışmanlığı, Sosyal medya danışmanlığı, Bilgisayar tamiri, Makale yazarlığı yapabileceğiniz yüzlerce işten sadece bir kaçı sizin için uygun olanı seçebilirsiniz.

Online iş fikirleri

Online iş fikri ilk zamanlar çok ciddiye alınmayan ancak bir kaç yıl içerisinde zirveye yerleşen e-ticaret sistemi olarak karşımıza çıkmıştır. Sektörün her yıl ciddi büyümesi ile 2017 yılındaki tahmini oranın % 5 olması beklenmektedir. Küçük işletmelere sahip girişimcilerin bu sektördeki büyümeyi göz ardı etmemesi gerekir.

Ev çalışma iş fikirleri

Evinizden çalışarak para kazanmak istiyorsanız yapacağınız işe odaklanmanız gerekmektedir. Evinizden yapabileceğiniz işler hakkında iyi bir araştırma yaparak geleceği planlamanız gerekir. Örnek olarak makale yazarlığı, muhasebecilik, yaşam koçluğu el örgüsü işi yapabileceğiniz yüzlerce iş arasından sadece bir kaçı sizde evde yapılan işlerin avantaj ve dezavantajlarıyla araştırın.

Bebek ürünleri

İnsanlar geleceklerinin teminatı olan çocukları olduğunda para harcamaktan kaçınmaz. Çeşitli elbiselerden farklı tasarımlara sahip bebek arabalarına ve bebek takımlarına kadar satabileceğiniz birçok ürün çeşidi vardır. Bu işi online e- ticaret sistemi aracılığıyla da yaparak büyük paralar kazanabilirsiniz.

 
Yeni iş fikirleri 2019 Para kazandıran iş fikirleri Hangi işi kursam daha fazla kar ederim Organik ürün satışı iş fikirleri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.