Türk Hava Yolları KPSS' siz Personel Alıyor

Türk Hava Yolları KPSS' siz Personel Alıyor

Türk Hava Yolları personel alımı yapmak için ilan yayınladı. Türk Hava Yolları Alım yapacağı personeller için genel ve özel şartlar talep etmekte olup bu bağlamda Kabin Memuru, ofis personelleri alacaktır. Peki THY İş başvurusu nasıl ve nereye yapılacak?

Haber

THY KPSS'siz Personel Alımı

Ülkemi’zin ve dünyanın yükselen markası olan ülkemizin gururu olan  Türk Hava Yolları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl içerisindede personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Türk Hava Yolları personel alımı yaparken genellikle tecrübeli ve açık pozisyon için deneyim sahibi adaylar arasından alımlarını yönetmektedir. THY, bünyesine alım yapacağı personeller için çeşitli iş başvuru şartları talep etmektedir. Geçtiğimiz yıl çok sayıda kişiye iş imkanı sunan Türk Hava Yolları son yayınladığı ilanda kabin memuru, ve büro memuru alımı yapmaktadır. Bu pozisyonlarda işe alım yapılacak personel sayısı hakkında her hangi bir rakam vermemiştir.

Türk Hava Yolları kabin memuru ve büro memuru alımlarında adaylardan bazı nitelikler talep edecek olup verilmiş olan nitelikleri taşıyan adaylar arasından kendisine en uygun adayları seçecektir. Bu nedenle yazımızın devamında istenilen şartları eksiksiz yerine getirecek adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

- Türk vatandaşı olan adaylar, - 1985 – 1994 arasında olan adaylar, - Adli sicil kaydı olmayan adaylar, - Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getiren adaylar, - Üniversite mezunu olan adaylar, - Tercihen tecrübeli adaylar arasından alımlar gerçekleştirilecektir. 

Pozisyonlar için istenilen diğer şartlar için Türk Hava Yolları nın kariyer sayfasını ziyaret edip verilen tüm ilanlar hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Seda

Nereye başvuru yapıyoruz 8 yıl önce
DİĞER HABERLER