Onur Air 250 Kabin Memuru Alıyor

Onur Air 250 Kabin Memuru Alıyor

Türkiye'nin büyük havayolu şirketi olan Onur Air personel alımı yapıyor. Onur Air tarafından istihdam edilecek 250 personel kabin memuru olarak işe alınacaktır.

Haber

Onur Air 250 Personel Alımı

Türkiye'nin en saygın havayolu şirketi olan Onur Air 250 kabin memuru alacaktır. 1992 yılından bügüne kadar hizmet veren 20 farklı ülkede 80'den fazla bölgeye uçuş gerçekleitiren ülkemizin ek köklü hava yolu firması olan Onur Air ve Işık üniversitesinin birlikte yürüttükleri bir çalışma ile yeni kabin memuru alımları yapılacak. Işık üniversitesinin düzenleyeceği iş garantili alınacak kursiyerler Onur Air firmasında kabin memuru olarak işe alınacak. Işık üniversitesi vereceği kursun ücretini 6 bin 500 TL olcağını bildirdi.

Onur Air ve Işık üniversitesinin birlikte organize ettiği kurs ile kabin memurları alınacağı duyruldu. Başvurular sonrasında mülakat ile kesin iş garantili kurs için başvurular için kayıtlar alınacak. Kursa katılmak isteyen adaylar 6 bin 500 lira ücreti ödemeleri gerekecek. Tüm bunların yanısıra 2 yabancı dil şartı istenmektedir. Onur Air tarafından verilen ilanın detayları ise şu şekildedir.

Onur Air havayolu şirketinde görevlendirilmek üzere deneyimsiz Kabin Memuru alınacak. Işık Üniversitesi tarafından yapılacak mülakat sonrasında Onur Air havayolu firmasıda kursa katılmak isteyen adaylarla bir mülakat yapacak iki mülakattan geçen tüm adaylaş iş garantili kursa kabul edilecek. Işık Üniversitesi tarafından verilecek olan kur için her adayın 6  bin 500 TL ödemesi gerekmektedir. Verilecek kursun ardından 250 kabin memuru, host ve hostes pozisyonlarında görevlendirilecekler.

Kurs Başvuru Şartları:

  • TC Uyruklu olmak,
  • 18-29 Yaş arasında olmak,
  • İngilizce bilmek (en az A-2 seviyesinde),
  • Yüzme bilmek,
  • Asgari lise ya da Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı yurt içi ve yurt dışı dengi okul mezunu olmak,
  • Bayanlarda; 160-180cm aralığında boya ve boy-kilo arasında uygun orantıya sahip olmak,
  • Erkeklerde; 170-190cm aralığında boya ve boy-kilo arasında uygun orantıya sahip olmak,
  • Erkek adaylarda ikinci yabancı dile sahip olmak (Çince, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça veya İspanyolca),
  • Kabin Memuru olmaya sağlık durumunun elverişli olması.

Kursun verileceği adres Işık Üniversitesi Büyükdere caddesi No: 194 Maslak / İstanbul Kur için belirlenen ücret 6 bin 500 Adayların Banka kredisi ve kredi kartına taksit imkanları Online Tombala Oyna için görüşebilecekleri belirtildi. Tüm ayrıntılar için http://www.onurair.com/tr/

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER