Muhasebat Genel Müdürlüğü 2 Bin Euro Maaşlı Personel Alacak

Muhasebat Genel Müdürlüğü 2 Bin Euro Maaşlı Personel Alacak

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Haber

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Maliye Bakanlığına bağlı olan Muhasebat Genel Müdürlüğü AB Eşleştirme Programı kapsamında 2 bin Euro yani 13 bin TL maaş ile personel alımı yapılacaktır. Genel müdürlük bünyesinde çalışmak isteyenler iş ilanının detaylarını incelemelidir. Alım koşullarını inceledikten sonra şartların kendilerine uyması durumunda bu iş ilanına başvuruda bulunabilirler. Bu ilana başvuru yapmak isteyenler için belirlenen şartlar şöyledir.

Maliye Bakanlığının Avrupa Birliği tarafından finansmanı yapılan TR 12 IB ST 01 "Genel Devlet Mali İstatistiklerinin Sunumu ve Kullanımı Kapasitesinin Geliştirilmesi" için devam etmekte olan projesi için sözleşmeli olarak RTA Asistanı alınacaktır. İstihdam edilecek olan personel İtalyan Yerleşik Eşleştirme Danışmanı olarak Ankara’da proje asistanı olarak görev yapacaktır.

Maliye Bakanlığı  Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilan metnini incelediğimizde istihdam edilecek olan personelin sadece 11 ay boyunca çalışacağı bilgisi ilan metninin en başında verilmiştir. Bu ilana başvuru yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki linki kullanarak yayında olan ilanın tüm detaylarına ulaşabilirler.

https://www.muhasebat.gov.tr/content/duyuru/rtaassistant-job-announcement/179231

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

ömür

ilkokul mezununun şansı varmı abicim bu iş için 6 yıl önce
DİĞER HABERLER