KPSS’siz Memur Olma Hakkı Kimlere Verilmiştir

KPSS’siz Memur Olma Hakkı Kimlere Verilmiştir

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenlerin en fazla araştırdığı konulardan biri olan KPSS’siz memur alımı yapılıyormu? KPSS’siz memur alımı için yapılan düzenleme geçtiğimiz yıllarda Resmi Gazete ile duyuruldu.

Haber

Bir kadının isteklerini yerine getirebilecek bir erkek için her şeyi yapmaya hazır olduğumu söyleyebilirim çünkü böyle erkeklerin hayata bakış açıları,partnerlerini memnun etmeye odaklandıkları ve her şeyden önemlisi iyi bir yapabileceklerini bildiğim için bunları söyleyebiliyorum. Aslında bazı erkeklerin tüm bunları yapıp, yatakta partnerini mutlu edemediğine çok tanık olduğumu söyleyebilirim çünkü erkekleri anlamak çoğu zaman mümkün olmayabiliyor. Merhaba ismim Su 22 yaşında esmer, 179 cm boy, 57 kilo, gri gözlere sahip fazla güzel ve vücuda sahip bir kadınıyım.

Tüm vakitlerin en hızlı ve en muhteşem ötesi yapmayı becerebilen bir kadını olmanın verdiği gurur ile partnerimi ihya edebiliyorum. Sanılanın aksine bir çok kadın gibi boşa konup partner adaylarımı kandırmaktan hiç haz etmiyorum, gereksiz beyin yıkamalar ile boş konuşmalar aslında bana göre olmayan şeyler olduğundan dolayı, söylediklerimi kanıtlamak için sizi yanıma davet ediyorum. İstisnasız hepinizi mutlu etmek için gayret edebileceğim gibi aynı zamanda sizden de aynı özveriyi ve ilgiyi istiyorum çünkü bu şekilde karşılıklı olan ilişkilerin temeli oldukça kuvvetli olmakta ki bu benim için oldukça önemli bir konu haline geliyor.Benimle isteyen beyler sizleri heycanla bekliyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER