Araç Pulu Sorgulama Sayfası

Araç Pulu Sorgulama Sayfası

Araç pulu ödeme 2023,Araç pulu internetten nasıl ödenir, Araç Pulu Sorgulama-Ödeme, mtv ödeme, MTV Sorgulama

Haber

Araç Pulu Ödeme

Motorlu Taşıtlar Vergisi, geçtiğimiz yıllarda yapılan değişiklikle artık yılda iki kez ödeniyor, Araç pulu olarak bilinmekte olan kısa ismi MTV olan Motorlu Taşıtlar Vergisi yılın belli iki ayında ödenmesi gerekmektedir. Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksidi Ocak ayında ikinci taksidi ise Temmuz ayında ödenmesi gerekmektedir. MTV ödemelerinizi internet üzerinden kredi kartınızı kullanarakta ödeyebilirsiniz.

Eğer internet kullanıcısı değilseniz ve verginizi internet üzerinden ödemek istemiyorsanız size en yakın vergi dairesine giderek ödemenizi yapabilirsiniz. Eğer aracınızın vergisini gününden sonra ödemeye giderseniz gecikme cezası ile borcunuzun sizden tahsil edileceginizde fayda olacaktır. Eğer interneti aktif olarak kullanıyorsanız küçük bir sorgulama ile aracınıza ait taşıt pulu borcunuzu net görebilirsiniz.

 Motorlu Taşıtlar Vergisi, sorgulaması yapmak yada mevcut borcunuzu ödemek için https://intvd.gib.gov.tr internet sitesini kullanarak açılan sayfadaki alt bölümde bulunan  motorlu taşıtlar bölümüne giriniz. Bu bölüme girdiğinizde karşınıza çıkacak olan ekranda sorgulama ödeme ile ilgili tüm sayfalar listelenecektir. Dilerseniz ilk olarak borcunuzu sorgulayıp sonrasında kredi kartı ile öde bölümünü girip sadece plaka bilgilerinizi girerek ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Kennethsap

moskova'daki banyoların onarımı 1 yıl önce

Kevincow

Minsk onarım kaplama banyoları 3 yıl önce

Kevincow

Banyo restorasyonu 3 yıl önce

Malpoode

Domodedovo banyo boyama 4 yıl önce

Caranync

Emaye banyo Podolsk 4 yıl önce

Ekrem

2020 MTV Temmuz fiyatlarını da ekler misiniz? 4 yıl önce

Mehmet

Çok faydalı. GÜncel mtv tutarları da olsa çok daha iyi olurmuş. 4 yıl önce

Rıza Akyol

Araç pulu sorgusunu kolaylıkla yaptım. Teşeşkür ederim. 4 yıl önce

Hasan Aktaş

Araç plaka sorgusuna kolaylıkla ulaşabildim. Teşekkür ederim 4 yıl önce
DİĞER HABERLER