HEDEF Gıda Personel Eleman Alımı İş İlanları

Hedef GRUP bünyesinde oldukça başarılı bir şirket olarak uzun yıllardır çalışmalarına devam eden Hedef Gıda bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alımı yapacaktır.

HEDEF Gıda Personel Eleman Alımı İş İlanları

Hedef GRUP bünyesinde oldukça başarılı bir şirket olarak uzun yıllardır çalışmalarına devam eden Hedef Gıda bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alımı yapacaktır. Hedef gıda bünyesinde çalışmak isteyen okurlarımız pazarlama ve dağıtım bölümleri için yayınlanan güncel iş ilanlarını inceleyerek uygun olan kadrolara başvuru yapabilirler. Yayında olan ilanlara başvuru yapıp çalışmak isteyenler aranılan niteliklere sahip olmaları halinde iş başvurusu yapabilmektedirler. Büyük bir şirkette kariyer hedefleyen adayların başvura bileceği pozisyonlar sürekli olarak güncellenmektedir.

Hedef Gıda İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanda toplamda kaç personel istihdam edileceği hakkında net bir bilgi verilmemiştir. Yayında olan 6 pozisyon için başvuru almaya devam eden firma ihtiyaçları kapsamında yeni ilanlarını yine aynı sayfa üzerinden güncellemektedir. Dolayısı ile iş arayanlar ilanı sürekli olarak takip ederek kadroları takip edebilirler.

Hedef Gıda İş İlanları

⇒ Mali İşler Uzmanı
⇒ Müşteri Hizmetleri Elemanı
⇒ Sevkiyat Ağır Vasıfa Şoförü
⇒ Satış Temsilcisi

Gibi pozisyonlara başvurular devam etmektedir. Yayında olan ilanlara yeteri sayıda başvuru alındıktan sonra değerlendirme sürecine geçilerek bünyesine en uygun şirkete katkı sağlayacak personelleri seçerek işe alım sürecine başlayacak olan Hedef Gıda iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler aşağıda paylaştığımız linke tıklayarak başvuru sayfasına ulaşabilirler.

Hedef Gıda İş Başvurusu

www.yenibiris.com/hedef_gida-is-ilanlari?firma=112309 

 
E Sınıfı Ehliyeti Olanlar İçin İş İlanları Hedef Gıda Açık Pozisyonlar 2017 Hedef Grup Şirketleri İş Başvurusu Sevkiyat Şoförü Arayan Firmaların İlanları Gıda Şirketleri Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
şaban yılmaz     2019-01-16 selamunaleykum e sınıfı ehliyet var src 4 var anadolulu yakasını iyi bilen şoförüm