Kabine Toplantısı Sonrası Lisans Öğrencilerine Burs Zammı Müjdesi

Kabine Toplantısı Sonrası Lisans Öğrencilerine Burs Zammı Müjdesi

Cumhurbaşkanı recep tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı sonrası yapılan açıklamada Lisans öğrencilerinin aldıkları burslara zam yapıldığı belirtildi.

Maaşlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası halka seslendi ve toplantıda yapılan görüşmelere dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda en çok dikkat çeken başlıklar ise "Meskenler ile tarımsal sulamada kullanılan elektriğin KDV'si yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi ve lisans öğrencilerinin aldıkları bursun yüzde 67 oranında artrılması" olarak belirtebiliriz.

Lisans Öğrencilerinin aylık bursuna %67 oranında zam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Lisans öğrencilerine verdiğimiz aylık 750 liralık bursu yüzde 67'lik artışla 1250 liraya çıkarıyoruz." müjdesini tüm lisans öğrencilerine verdi. Böylelikle aylık 750 tl oalrak ödenen burs bundan sorna 1250 tl olarak ödenecektir.

Bunun yanında TÜBİTAK'ın yüksek lisans öğrencilerine verdiği burs miktarında da artış oldu. Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın açıklamaya devam ettiği kabine toplantısı detaylarına göre; TÜBİTAK'tan, yüksek lisans öğrencileri 3000-4250, doktora 5500-7500, doktora sonrası araştırmacılar 7500-10 bin liraya kadar aylık burs alabileceği belirtildi.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER