İnfaz Koruma Memuru Maaşları 2017

İnfaz Koruma Memuru Maaşları 2017

Adalet Bakanlığı her yıl bünyesine çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Adalet Bakanlığının en fazla takip edilen ilanları arasında ise Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine alınan İnfaz Koruma Memuru pozisyonu gelmektedir.

Maaşlar

Adalet Bakanlığı her yıl bünyesine çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Adalet Bakanlığının en fazla takip edilen ilanları arasında ise Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine alınan İnfaz Koruma Memuru pozisyonu gelmektedir. İstifa eden uzman çavuşların infaz koruma memuru olarak istihdam edilebilecek olması için ilgili ilanın yayınlanmasının ardından  en fazla merak edilen konulardan biri infaz koruma memuru olmak isteyenlerin ne kadar maaş alacağı oldu. 

Adalet Bakanlığı, bünyesinde hizmet veren Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan ki infaz koruma memurları derecesine ve kademelerine göre farklı maaş almaktadır. Buna göre yeni infaz koruma memurları eski personellere göre daha az maaş alırlar.

Yeni atanan bir infaz koruma memuru ise ortalama 2 bin 500 ile 3 bin lira seviyelerinde maaş aldığı bilinmektedir. Kamuda çalışan memurlar her yıl belirlenen miktarda bir veya 2 defa zam alabilmektedirler.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER