Türkiye Geneli Ön Muhasebeci Alımı Yapılıyor. Alım Yapan Firma ve İller Hangileridir?

Türkiye Geneli Ön Muhasebeci Alımı Yapılıyor. Alım Yapan Firma ve İller Hangileridir?

Türkiye İş Kurumu ve kariyer sitelerinde bir çok ön muhasebeci alımı ilanları yayınlandığını görmekteyiz. Ön Muhasebeci olma şartları nelerdir?

Eleman Alımı

Ön Muhasebeci bir çok iş yerinin mali işlerini resmi kurallara göre yerine gertiren kişiye denir. Ön Muhasebeci, resmi muhasebe programlarını pratiğe dökme, yapılan işlemleri bilgisayar kullanarak kayıt altına alma, personel özlük, puantaj, maaş bordrolarına ilişkin bilgileri tutma, tuttuğu bu belgeleri SM, SMMM ve YMM ile düzenli bir şekilde paylaşma, işverene mali raporlar hakkında bilgi verme ve cari hesap, stok, çek, senet, banka, fatura, kasa gibi ön muhasebe elemanının yapması gerektiren görevleri yerine getirir.

Türkiye İş Kurumu ve kariyer sitelerinde bir çok ön muhasebe elemanı alımı ilan açıldığını göremekteyiz. Bu ilanlara iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin ön muhasebe hakkında bilgi sahibi olması ve ön muhasebe programlarını kullanabilmesi gerekmektedir.

2017 Ön Muhasebeci alımı yapan firmalar ve illeri oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye geneli ilanların olduğu ve neredeyse her sektörden ilanların bulunduğunu söylemek mümkün. İnşaat, yapımerket, mobilya, eğitim, tekstil, teknoloji, pres döküm, resturant, gıda, tohumculuk, plastik, pazarlama, kimya, otopark, güvenlik gibi sektörler ön muhasebeci alımı ilanı yayınlamıştır.

Ön Muhasebeci İş Başvurusu Şartları Nelerdir?

  • En az lise mezunu olmak.
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.
  • Firmaların talep ettiği yaş aralığında olmak.
  • Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek.
  • EXCEL Programı kullanabilmek.

2017 Ön Muhasebeci alım ilanı yapan illeri ve firmaları görmek için TIKLAYIN. İlanların başvuru şartları firmalara göre farklılık gösterse de temel olarak yukarıdaki şartları taşımanız iş başvurusunda bulunmanız için yeterli olacaktır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Ufuk imrak

Muhasebecigim işsizim iş istiyorum 4 yıl önce
DİĞER HABERLER