RTE Üniversitesi ilkokul mezunu temizlik ve çevre düzenleme işçisi alımı

RTE Üniversitesi ilkokul mezunu temizlik ve çevre düzenleme işçisi alımı

RTE üniversitesi temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde çalışacak en az ilköğretim mezunu erkek işçi alımı yapacaktır. İşçi alımı mevsimlik olup başvuruları 28-29 Eylül 2017 tarihleri arasındadır.

Eleman Alımı

Üniversiteler konumları gereği topluma hizmet eden hem eğitim hem de araştırma ve geliştirme kurumlarıdır. Bundan dolayı üniversiteler bulundukları illerde öğrenim durumu bakımından ilkokuldan profesörlere kadar bir çok kişiye istihdam sağlamaktadır. Öğrenciler ile derslere giren öğretim üyeleri, evrak, gelen giden yazı işlerinden sorumlu memurlar, temizlik işçileri, çevre düzenlemesi yapan işçiler, şoförler yani genel olarak bir çok iş pozisyonu ve iş imkanı bulunmaktadır.

Rize'de bulunan ve eski adı Rize Üniversitesi olan Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi, yerleşkede ve üniversiteye bağlı birimlerde çalışmak üzere işçi alımı yaapcağını ilan etti. İş tanımı olarak kurum temizlik ve çevre düzenleme işlerinde görevlendiriecektir demektedir. Çoğunlukla dışarda çalışma işi ve beden gücü gerektiren iş olduğundan üniversite işçi alımını erkek adaylardan seçmiştir. Bayanlar bu ilana başvuruda bulunamayacaklardır.

RTE Üniversitesi işçi alımı geçici süreli olacaktır. Bu durumu kısaca açıklamak gerekirse mevsimlik işçi alımı yapılacaktır diyebiliriz. 2017 sonunda 3 aylık ve 2018 başında 3 aylık olmak üzere 2. dönemlik geçici işçi alımı gerçekleştirilecektir. 1. dönem için işçiler Ekim, Kasım, Aralık ve 2. dönem için Ocak, Şubat ve Mart aylarında temizlik işçisi olarak çalışacaklardır.

Üniversitenin belirli süreli işçi alımı genel şartları neler?

  • Sadece erkekler iş başvurusu yapabilir,
  • En az ilkokul mezunu olunmalıdır,
  • 2017 yılında üniversitede işçi olarak çalışmış olanlar tekrar bu ilana başvuruda bulunamazlar,
  • Başvuru yapan tüm adaylara 2 Ekim 2017 günü sözlü mülakat yapılacaktır,
  • Mülakata katılmayan aday elenecektir.

RTE Üniversitesi iş başvuruları 28-29 Eylül 2017 tarihleri arasında üniversitenin Fener MAh. Zihni Derin Yerleşkesi Rize adresinde bulunan idari ve mali işler daire başkanlığna şahsen yapılması gerekmektedir. Başvuru sırasında yanınızda nüfus cüzdanı ve mezun olduğunuz okuldan alacağıız mezuniyet belgesi olması yeterlidir. 

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Seher Ortabogaz

Temizlik personeli 5 yıl önce
DİĞER HABERLER