Türk Hava Yolları Memur Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları Memur Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları çok sayıda memur alıyor.

Personel Alımı

Türk Hava Yollarında çalışmak, isteyenler her gün iş ilanlarını takip ederek kendine uygun bir ilanın yayınlanmasını bekliyor. THY'da çalışmak isteyenler için yeni bir ilan yayınlandı. Dünyanın en saygın havayolu şirketi olmayı başarmış olan Türk Hava Yolları çok sayıda memur alımı yapacağını internet sitesi üzerinden duyurdu. Türk Hava Yolları ilanlarında kabin memur, bilgi teknolojileri uzmanı ve pilot alımlarına devam ediyor. 

Türk Hava Yolları bünyesinde bulunan açık pozisyonlara istihdam edeceği personelleri farklı başvuru şartlarına göre istihdam etmektedir. Yayında olan iş ilanlarının sayısı az gözüksede aslında bu ilanlar kapsamında çok sayıda personel istihdam edilecektir. THY personel alımı ilanlarına  lisans mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Türk Hava Yolları memur alımı için verdiği ilanlara yeteri kadar başvuru aldıktan sonra ilanları yayından kaldıracaktır. Başvuru yapmak isteyenler söz konusu ilanlara Türk Hava Yollarının internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir. Başvuru yapacak olan adaylar sadece nir pozisyon için başvuru yapabileceklerdir.

Türk Hava Yolları iş başvuru şartları:

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • 01 Ocak 1978 tarihinden sonra doğmuş olmak gerekiyor.
  • Ayrıca seyahat engeli olmamak,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Teknolojiyi ve yenilikleri takip etmek,
  • Analitik düşünce ve problem çözme yeteneğine sahip olmak gibi kriterler aranıyor.

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar sayfanın altındaki linke tıklayarak Türk Hava Yollarının kariyer sayfasını ziyaret ederek iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Ayse

Ludenscheid de yasiyorum evde ek is yapmaya ihdiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim saygilar aysealtundag 1966 @g 8 yıl önce
DİĞER HABERLER