Migros personel alımı online iş başvurusu yapma

Migros personel alımı online iş başvurusu yapma

Migros Ticaret A.Ş. 01.08.2023 itibariyle 3.049.273 m² kapalı alana sahip, 2.989 Migros ve 146 Macrocenter olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.135 mağazayla hizmet vermektedir.

Personel Alımı

Perakende sektöründe halka açık ilk şirket olan Migros iş başvurusu nasıl yapılır sizlere bu yazımızda bahsedeceğiz. Ülkemizin köklü şirketlerinden olan Migros'un kuruluşu 1950li yıllara dayanmaktadır. Daha sonra Koç holding bünyesine girince büyümesi hızlanmıştır. Yurtiçi bir firma olarak yola çıkan Migros gitgide büyüyerek ülkemizin neredeyse tüm şehirlerinde ilçelerinde bulunur hale gelmiştir. Migros Ticaret A.Ş. 01.08.2023 itibariyle 3.049.273 m² kapalı alana sahip, 2.989 Migros ve 146 Macrocenter olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.135 mağazayla hizmet vermektedir.

Migros Kariyer

Migros kariyer fırsatları da iş başvurusu yapanları cezbetmektedir. Migros online iş başvurusu yaptıktan sonra eğer başvurunuz kabul edilirse işe alım süreci başlamaktadır. Bu süreçte siz işe başladıktan sonra çalışma sürenize göre bölüm ve kariyer terfileri almaktasınız. Perakende sektöründe kariyer planlaması yapıyorsanız Migros sizler için uygun bir şirkettir. Migros ortaokul mezunu personel alımı, Migros lise mezunu personel alımı da yapmaktadır. Migros iş başvuru şartlarını incelediğimizde eğitim şartlarında ortaokul ve lise yazdığını görmekteyiz.

Migros Online İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Migros iş başvurusu için kendi internet sitesi ve kariyer siteleri üzerinden iş ilanları yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarına iş başvurusu yapmak isteyenler başvuru yapmak istedikleri pozisyon hangisi ise o pozisyona iş başvurusunu online olarak yapabilmektedirler. Migros online iş başvurusu aşağıdaki kadrolara yapılabilmektedir:

- İdari Birimler

- Mağaza Yönetimi

 - Mağaza Çalışanı

Yukarıda belittiğimiz başlıklara Migros Online iş başvurusu yapılabilmektedir. Sizler de Migros'ta kariyer istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan Migros online iş başvurusu sitesine gidip kendinize uygun kadroya iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://www.migroskurumsal.com/hizlibasvur

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER