Sürat Kargo Personel Alımı iş başvurusu şartları 2020

Sürat Kargo Personel Alımı iş başvurusu şartları 2020

Türkiye'nin en büyük taşımacılık şirketi olan ve aynı zamanda lojistik ve kargo hizmeti veren Sürat Kargo personel alımı yapacaktır. Açık iş pozisyonları ve personel alım şartlarını incelemelisiniz.

Personel Alımı

Türkiye'nin en büyük taşımacılık şirketi olan ve aynı zamanda lojistik ve kargo hizmeti veren Sürat Kargo personel alımı yapacaktır. 2003 yılında kurulan şirket hızla büyüdü ve yaptığı kaliteli hizmeti sayesinde talep edilen bir kargo şirket haline dönüştü. Özellikle de e-ticaretin gelişmesi ile birlikte e-ticaret şirketleri ile anlaşma yaparak kargo hacmini artırmıştır. Bu da şirketin personel ihtiyacı artırmıştır. 

Ülkemizin dört bir yanında şubeleri olan Sürat Kargo farklı birçok pozisyonda alım yapacağı personelleri büyük bir hassasiyetle seçmektedir. Deneyimli ve deneyimsiz personel alımları ile birlikte yüksek okul mezunları içinde iş imkanları sağlamaktadır. Diğer kargo firmaları gibi Sürat Kargonun da olmazsa olmaz en değerli personelleri arasında olan Sevkiyat Elemanı, Kamyon Şoförü ve Kurye gibi pozisyonlarda alımlar devam etmektedir.

Vasıfsız Personel Kadrosu: Bu pozisyonda görev almak isteyenler depoda veya kamyonlarda bulunan yüklerin yüklemesi ve boşaltılması gibi işlerde görev alacaktır. En az ilköğretim mezunu olanlar bu kadroya başvuru yapabilir.

Sürücü Kurye: Bu kadrolarda çalışmak isteyenler ilköğretim mezunu olanlar arasından alınabilir. Çok iyi şekilde araç kullanabilen ve şubelerden işyerlerine evlere malların teslimatında çalışabilirler. SRC4 ve Psikoteknik belgeleri olan B Sınıfı Ehliyeti olan adaylar hemen başvuru yapabilirler.

Sürat Kargo Açık İş Pozisyonları

  • Sürücü Kurye
  • Şube Yöneticisi
  • Bilgisayar Operatörü

Sürat Kargo Kurye Alım Şartları

  • En az ilköğretim mezunu,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan veya en az 2 yıl tecilli,
  • Ekip çalışmasında başarılı,
  • Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen,
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,

Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar yukarıda sıralandığı gibidir. Sürat Kargo’da çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarının başvuru şartlarını inceledikten sonra iş başvurunuzu yapabilirsiniz. İş Başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki linki kullanarak ilan sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sürat Kargo İş Başvurusu

Şirkete iş başvurusu yapacak kişiler kariyer siteleri üzerinden açık iş pozsiyonlarını inceleyerek kendi şartlarına uyup uymadığı incelemelidir. Kendine uyan iş pozsiyonu bu kariyer sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için https://goo.gl/TCdxUp bağlantısını kullanabilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Mehmet avni

Oncelikle musteri memnuniyet B sinifi ehliyetim var ise cok ihtiyacim var lutfen yardimci olun 3 yıl önce

Haci

Çok beğendiğim bir lojistik bir firma keşke sizinle çalışma bir imkanım olsa suan is ariyorum inanki çok mutlu olurdum 3 yıl önce

kamyoncu murat usda

istanbul ici ve uzunyol kamyon soforu arayan varsa bana ulassin kamyoncu murat usda is ariyorum slm lar yas 40 nigdeliyim 3 yıl önce

Harun

Her işi yaparım gerekirse wc bile temizlerim yeterki iş olsun 4 yıl önce

YÜCEL

Her is yaparım ehliyetim var b sınıfı 4 yıl önce

Yusuf

Aydında oturuyorum çalışmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim B ehliyetim de var 4 yıl önce

Sezgin

Şöförlük Yapabilirim İlgilenenlere Duyrulur 5 yıl önce

OSMAN

12 yıla yakın kargo sektöründe deneyimli olup, firmanızda çalışmak istiyorum. 6 yıl önce

sercan salman

e sınıfı çipli ehliyet dijital ehliyet src 2 src 4 ve pisko teknık belgem mevcut uzunyol şöförüyüm 30 yaşında evliim 25 24 ford kargo 3230 ford kargo mersedes 2521 mersedes atego man ve bmc araclarla uzun yol calıştım istanbul bagcılarda ıkamet edıyorum işşizim ve iş arıyorum 10 yılı asan tecrubem var 7 yıl önce

Ramazan kaçar

Calismak istiyorum 7 yıl önce
DİĞER HABERLER