Şenpiliç Personel Eleman Alımı İş İlanı

Şenpiliç Personel Eleman Alımı İş İlanı

Şenpiliç personel alımı yapıyor. Şenpiliç çalışan ihtiyaçlarını gidermek için belirli aralıklarla eleman alımı yapmaktadır. Sizde bu ilanlara başvuru yapıp şansınızı deneyebilirsiniz.

Personel Alımı

Şenpiliç Personel Eleman Alımı

Şenpiliç 1978 yılında kurulmuştur. Ülkemizin beyaz et ihtiyacını karşılayan büyük firmalardan biri olarak hizmet vermektedir. Türkiyede faaliyet gösteren bir çok kurum arasından ilk 100 firma arasına girerek büyük başarı gösteren firma 40 yılı aşan bir süredir sektörde pazarın büyük bir bölümünü elinde tutmaktadır. İnsan kaynakları politikası ve müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutması sebebi ile hem çalışanlarının hemde müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Şenpiliç yeni personel alımları ile isminden fazlaca bahsettirecek diyebiliriz.

Şenpiliç personel alımı yapmak için verdiği ilanlar ile bünyesindeki boş pozisyonlara vasıflı vasıfsız bir çok kişiye iş imkanı sunacağını kariyer siteleri üzerinden duyurmuştur. Yayında olan pozisyonlar için belli başlı şartlar belirlemiş olan firma genellikle http://sekshatti.link genç ve dinamik adayları tercih etmektedir. Ekip çalışmasına yatkın insan ilişkileri gelişmiş, seyehat engeli olmayan adaylar araından alımları yapacaktır. Kendinizi bu alanda yetiştirmek istiyorsanız iş ilanı tam size göredir. Daha önce bu sektörde çalışmış olanlar bazı pozsiyonlar için avatajlı durumdadırlar.

Şenpiliç eleman alımı, yapacağı pozisyonları inceleyecek olursak Satış yetkilisi, Muhasebe yetkilisi, Planlama ve lojistik yöneticisi, Bilgi teknolojileri yetkilisi, Genel muhasebe uzmanı, Veteriner hekim, Ön satış elemanı, Vardiya mühendisi olmak üzere yayında olan toplam 17 pozisyon için ilan bulunmaktadır. İşe alınacak personeller ise İstanbul, Sakarya, Ankara, Bursa ve Bilecik illerinde görevlendirilecektir. 

Şenpiliç yukarıda sıralanan pozisyonlar için başvuruları kariyer.net internet sitesi üzerinden almaktadır. Sizde Şenpiliç iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız alt kısımda sizlerle paylaştığımız bağlantıyı kullanarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://goo.gl/BgESzp

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Yasemin özel

3 yıl boyunca 3. Organizede bulunan fabrikanızda görev aldım ikamet değişikliği yüzünden ayrılmak zorunda kaldım seri ve pratik biriyim sizinle tekrar çalışmayı istiyorum 3 yıl önce

Serpil özer

İş arıyorum İstanbul da. Kadirliye yerleştim fabrike da çalıştım orda etiket paketleme işlemi yaptım fabirkada 4 yıl önce

Sait

İş arıyorum 4 yıl önce

Rukiye Sevinç

Çalışma ya ihtiyacım var 4 yıl önce

Mehmet

Daha once lades garip tavukculukta calistim bakim ve operator luk yaptim isistiyorum 4 yıl önce

Gökhan

Ben daha önce paketleme ve canlı asimda çalıştım şuan calismiyom 4 yıl önce

Kenandemir

Soğutmacıyım soğutma bakım ustasılazımsa iş arıyorum 4 yıl önce

Hikmet gokturk

Ise ihtiyacim var serc piko teknik e sinifi ehliyetim var her turlu iste calisabilirim 4 yıl önce

Hikmet gokturk

Ise ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim 4 yıl önce

Mehmet

Acil işe ihtiyacım var B+A2 ehliyetim var şoförlüğüm var her türlü işe gelirim yapamayacağım iş yok 4 yıl önce

Hediye çeliköz

Acil işe ihtiyacım var 4 yıl önce

Salih sezen

Şenpiliç faprikasinda çalışmak istiyorum ve çalışmaya çok ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim saygilar 4 yıl önce

Salih sezen

Çalışmak istiyorum çalışmaya ihtiyacim var 4 yıl önce

şahin karaca

çalışmak çalışmak 4 yıl önce

Durmuş Ergin

Yeni askerden geldim iş arıyorum 4 yıl önce

Muhammet

Ailece çalışabilceğim yumurtalık çiftlik işi arıyorum. Sakarya ve çevresi olabilir. 4 yıl önce

Mehmet Şevket Şimşek

Merhabalar, Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisi Zootekni bölümü mezunuyum.Damızlık ve Kuluçka bölümünde 7 yıl, yem fabrikası ve Broiler Saha Sorumlusu olarak da 6 yıl 8 ay Adana ve Mersin bölgesinde görev yaptım.Bölgenin tüm üreticilerini hemen hemen tanıyorum sizinle birlikte çalışmak bana onur verir. Eski üreticilerim de bunu çok istiyor. Şu an işsizim ve acil iş arıyorum.meslekte sizinle birlikte ye kazanımlar elde etmek istiyorum.SAYGILAR.... 5 yıl önce

UĞUR DEMİRBİLEK

Kadirli senpilic fabrikasinda iş arıyorum yardımcı olursaniz sevinirim saygılar 5 yıl önce

Melih Baltacı

Toyota boshoku çalıştım 6 ay üretimde 5 yıl önce

Yasemin

Bende bu sektörde sizinle birlikte çalışmak istiyorum sizin methinizi duydum sizinle ilgili güzel şeyler duydukça sizlerle çalışmaya karar verdim ve acil işe ihtiyacim var sizden olumlu bir cevap bekliyorum. lütfen bana çabuk dönüş yapmanızı istiyorum gerçekten işe ihtiyacım var. 5 yıl önce

Soner

Makına onarım ve bskım 5 yıl önce

Isa karagedik

Ozel şoförüm is ariyorum. 5 yıl önce

Zeycan

13 yıllık bu sektörde calısmışlıgım var 5 yıl önce

Salih sezen

İş ariyorum mesaiye herzaman kalırım kadirli cemalpasa mh sokak 1644 5 yıl önce

Soner Batur

Makına bakımı ve kaynak ustasıyım 5 yıl önce
DİĞER HABERLER