MNG Kargo Personel Alımı

MNG Kargo Personel Alımı

Türkiye'nin en büyük kargo şirketi olan MNG Kargo personel alımı yapıyor.

Eleman Alımı

MNG Kargo Personel Alımı

Ülkemizin en büyük kargo şirketi olan MNG Kargo personel alımı yapıyor. MNG Kargo insan kaynakları departmanı kariyer siteleri aracılığı ile yaptığı duyuruda bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılama üzere ilan yayınlamıştır. MNG Kargo iş başvurusu yapıp iş yaşamınıza bu büyük firmada devam etmek istermisiniz? MNG Kargo tarafından yayınlanan iş ilanlarını kariyer siteleri üzerinden araştırıp sizler için MNG Kargo Eleman alımı ile ilgili haberimizi düzenledik.

Türkiye'nin en büyük kargo firması olan MNG Kargo 2003 yılında ilk faaliyetine başladı kısa süre içerisinde Türkiye geneline şubelerini açarak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Çalışmalarına başarılı bir şekilde devam eden MNG Kargo personel alımı için sürekli olarak güncel ilanlar yayınlıyor. Sizde MNG Kargo şirketinde çalışmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız makalemizi okuyarak bu firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

MNG Kargo İnsan Kaynakları

Günümüzden tam otuz yıl önce sektöre hızlı bir giriş yapan ve kendini kısa sürede tanıtan karğo şirketi kurumsallaşma hedefleri doğrultusunda başarılı bir şekilde günümüze kadar gelmiştir. Kargo sektöründe son on yıllık dönemde sektörde yer alan oyuncular, yaşamın içinde oluşan yenilikleri takip edip, değişen müşteri beklentilerine göre daha kaliteli hizmet üretebilmek ve hem yerli hem uluslararası pazarda rekabet gücüne sahip olabilmek adına teknolojiden de destek alarak değişim içine girmişlerdir. Bu değişim, temel ihtiyaç ve beklentilerin karşılanmasının çok ötesine geçerek, hayatları kolaylaştıracak, avantajlar sağlayacak çalışmalar ile hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirme noktasına ulaşmıştır. Böylece yeni bir nitelik kazanan operasyonumuz, bu değişim ile birlikte yeni bir çalışma tarzı ve yeni bir kültürü de beraberinde getirmiştir.

MNG Kargo Personel Alımı

Türkiye genelinde personel alımı yapmak üzere toplam 110'nun üzerinde açık pozisyonu bulunan MNG Kargo eleman alımı için istihdam edeceği pozisyonları kendi kariyer sayfası üzerinden başvuruları almaktadır. MNG Kargo'da çalışma baccarat siteleri fırsatını yakalaya bilmek için açık iş ilanlarını inceleyip online olarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ve tüm güncel iş ilanlarını incelemek için alt kısımdaki linke tıklayınız.

http://www.mngkargo.com.tr/tr/kariyer-firsatlari/is-olanaklari

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Meliha okur

İş başvurusunu nerden yapabilirim 4 yıl önce

Abidin öney

Ben e sınıfı ehliyetine şahibim anadolu yakasını iyi bilirim mng kargoda çalışmak istiyorum ilgilere rica ederim beykozda oturuyorum ilgilenirseniz sevinirim 5 yıl önce

Cebrail Arpa

Diyarbakır da ikamet ediyorum e sınıfı ehliyet src 2 ve 4 var bir yıl Aras kargo da çalıştım 11 yılda bölge bayilik olan firmalarda ürün teslimi olarak kamyon şoförü olarak çalıştım 1979 Mardin doğumluyum işe ihtiyaçım var teşekkürler 5 yıl önce

Murat baki

Src3 piskoteknik CE sınıfı yanı tır ehliyetim var dijital 3 sene,dır soforluk yabıyorum ama kırkayak tır,da kullanmayı biliyorum sehır farketmez gurbetcide olurum tanber. Mikser. Uzunyol. Hic farketmez merhaba. 5 yıl önce

Burak

Merhaba ben iş ilanı için bilgi alabilir miyim 5 yıl önce

Mng kargo

iş istiyorum 6 yıl önce
DİĞER HABERLER