Lise Mezunu İşçi Alımı İş İlanları 2017

Lise Mezunu İşçi Alımı İş İlanları 2017

Kamu kurumları ile özel sektörde faaliyet sürdüren bir çok firma personel alımı planlaması yaparken lise mezunu personel alımına dikkat etmektedirler. Lise mezunu personel alımı hakkında tüm detaylar haberimizde.

Personel Alımı

Ülkemiz'de Üniversite mezunlarının iş bulmak için zorlandığı bu günlerde lise mezunu olanların iş bulması zor gibi gözüksede aslında durum gözüktüğü gibi değildir. Devlet kurumlarının büyük bir bölümü lise mezunları için yılın belirli dönemlerinde iş ilanları yayınlamaktadır. Ayrıca özel sektörde faaliyetlerini sürdürmekte olan bir çok şirket yıl içerisinde personel planlamasını yaparken lise mezunları içinde kadrolar belirlemektedir.

Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılmasın'dan sonra yetiştirmek üzere işçi ve personel bulamayan firmalar özellikle lise mezunları için çok fazla ilan yayınlamaktadır. Lise mezunu olanlar için yayınlanan iş ilanlarını takip ederek kolaylıkla iş bulabileceğiniz yüzlerce sektör bulunmaktadır. Üniversite mezunlarının dahi iş bulamayıp lise mezunları için yayınlanan iş ilanlarına başvuru yaptığını biliyoruz. Lise mezunu personel alımı yapan firmalar genellikle asgari ücret versede bu ücret çalışmak istediğiniz sektöre göre asgari ücret üzerinde çıkmaktadır.

Lise mezunu personel alımı yapan firmaların sayısı hiçte azımsanacak kadar değil internet üzerinden binlerce ilan bulunuyor. Yayınlanan ilanların büyük bölümü Türkiye geneli olduğu için yaşamakta olduğunuz iller için yayınlanan ilanlar sayesinde işsizlikten kurtulabilirsiniz.

Lise mezunu personel alımı için yayınlanan pozisyonlar ise şunlardır; Sekreter, Ön Muhasebe Personeli, Pastacı, Lojistik Depo Ön Muhasebe Elemanı, Bilgi İşlem Personeli, İletişim Sorumlusu, Mağaza Müdürü, Sürücü Kurye, Garson, Pazarlama ve Satış Temsilcisi, Özel Şoför, Depocu, Marka Tanıtım Temsilcisi, Fırın Elemanı, Aşçı, Üretim İşçisi, Çağrı Merkezi Tele satış Temsilcisi Depo Elemanı.

Yukarıda sıraladığımız sektörler lise mezunu işçi alımı yapmaya devam ediyor. Altta verdiğimiz link sizi ilan ve başvuru sayfasına yönlendirecektir.

http://www.yenibiris.com/lise-mezunu-is-ilanlari

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

FATİH BENZET

KAMU VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞMAK İŞTİYORUM ON PARMAK BİLGİSAYAR KULANIYORUM LİSE MEZUNUYUM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM 7 yıl önce
DİĞER HABERLER