Kurumsal Firmalar Güvenlik Görevlisi Alacak

Kurumsal Firmalar Güvenlik Görevlisi Alacak

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olan çok sayıda kurumsal firma ve banka güvenlik görevlisi alımı yapmaya devam ediyor.

Personel Alımı

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olan çok sayıda kurumsal firma ve banka güvenlik görevlisi alımı yapmaya devam ediyor. Banka güvenlik görevlisi alımları ile eş zamanlı olarak çok sayıda kurumsal firmada bünyesindeki koruma güvenlik müdürlüklerine personel alımı yapmaktadır. Kurumsal firmalar bina güvenlğine, özel bankalar ise yeni açtığı şubelerine sürekli olarak personel alımı yapmaktadır.

Toplam Kaç Güvenlik Görevlisi  Alımı Yapılacak

Faaliyetlerini sürdürmekte olan özel bankalar ve kurumsal şirketler güvenlik görevlisi almaya ara vermeden devam ediyor. Peki toplam kaç güvenlik görevlisi alınacak? Kariyer portalları üzerinde toplamda kaç güvenlik görevlisi alınacak her hangi bir sayı verilmemiş; ancak ilanlara her gün yenileri eklendiği için bu sayı sürekli olarak değişmektedir. Hem kurumlar hem de özel bankalar artık özel güvenlik şirketleri yerine güvenlik personellerini kendi bünyesinde çalıştırmayı tercih ediyor. Sizde yayında olan ilanları inceleyip ikamet etmekte olduğunuz şehirlerdeki personel alımı yapan şirket ve bankaları görebilirsiniz.

Yayında Olan İlanlara Kimler Başvuru Yapabilir

Banka ve özel şirketlerde özel güvenlik görevlisi olmak isteyen sertifika sahibi adaylarda istenilen nitelikler şu şekildedir.

  • Erkekler için askerlik sıkıntısı bulunmayan adaylar,
  • Boy - Kilo orantılı olan adaylar,
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
  • Güvenlik sertifikasına sahip olan adaylar,
  • Sağlık problemi olmayan adaylar,
  • Güvenlik sertifikasına sahip olan adaylar.

Yukarıda genel olarak şirketler ve bankalar tarafından talep edilen nitelikler sıralanmıştır. Başvuru yapacağınız kurum yada banka bu niteliklerin yanı sıra farklı şartlarda talep etmektedir. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak istiyorsanız alttaki linke tıklayarak iş ilanlarını inceleyip başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik+gorevlisi

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

rece akyol

işe ihtiyacım var 18yıllık özelgünlik tecrübemvar bankalarda çaışmak istiyorum. 4 yıl önce

Aydın

İşe ihtiyacım var ad6623123@gmail.com 5 yıl önce
DİĞER HABERLER