Güvenlik Personeli Alımı İş İlanları

Güvenlik Personeli Alımı İş İlanları

Firmalar bünyesindeki güvenlik personeli ihtiyacını karşılamak üzere çok sayıda güvenlik personeli alımı yapıyor.

Eleman Alımı

Güvenlik Elemanı Alımı

Günümüzde kurumsal firmalar başta olmak üzere şirketler, bankalar veya hastaneler kapı ve çevre güvenliğini sağlamak için personel istihdam etmektedir. Güvenlik personelleri özellikle lise mezunları için çok önemli bir ekmek kapısı olmuş durumdadır. Bir çok sektörde çevre güvenliğinin yanısıra kurumların ve şirketlerin düzenini sağlamak için olmazsa olmazlardandır. Polis memurlarının olmadığı halka hizmet veren her yerde görevlendilen güvenlik elemanları istihdam edilmektedir.

Ülke genelinde hemen hemen tüm illerimizde hastaneler başta olmak üzere bankalar ve çok sayıda kurum Güvenlik personeli alacaktır. Güvenlik personeli alımı için yayınlanmış olan tüm iş ilanları kariyer sayfalarında ilk sırada yer almaktadır. Yayında olan iş ilanlarından örnekler verecek olursak İstanbul başta olmak üzere Acıbadem hastanesi güvenlik personeli alımı için ilan yayınlamıştır. Hastaneler ve bankalar özellikle güvenlik elemanı alımlarında bazı özel ve genel şartlarda talep etmektedir. İstenilen şartların başında elbetteki öğrenim durumu gelmektedir en az lise mezunu olan adaylar bankalar ve hastanelerin ilk tercihi diyebiliriz. Şirketler ise lise mezunu olmayanlar içinde imkan vermektedir. Diğer şartları inceleyecek olursak erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmaları istenmektedir. Silahlı ve silahsız güvenli alımlarıda başvuru yapacağınız kuruma göre farklılık göstermektedir.

Ancak günümüzde bahsettiğimiz kurumların bir çoğu güvenlik elemanlarını tek tek almaktansa özel güvenlik hizmeti sunan firmalar ile anlaşmaktadır. Bu güvenlik firmalarından biride Securitas Güvenlik Hizmetleridir bu güvenlik firmalarıda ayrıca güvenlik sertifikası olan bir çok kişiye iş imkanı sunmaktadır. Securitas Güvenlik Hizmetleri tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapacak adaylardan firma bazı sekschat.info şartlar talep etmektedir. Bu firmaya başvuru yapacak adayların öncelikle 5188 kanun uyarınca silahlı ya da silahsız Özel Güvenlik Kimlik belgesine sahip olması gerekmektedir. Erkek adaylardan askerlik görevini yerine getirmiş olma, kariyer yapmaya istekli olan, esnek çalışma saatlerine uygun, vardiya çalışabilen, takım çalışmasına yatkın kişiler aramaktadır.

Yukarıda sıralanan şartları yerine getiriyorsanız ve bu büyük firmanın bir parçası olmak istiyorsanız aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak iş başvuru sayfasını ziyaret ederek detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik#&cs=004000000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER