Galatasaray GS Store Personel Alımı iş başvurusu yapma 2018

Galatasaray GS Store Personel Alımı iş başvurusu yapma 2018

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı GS Store mağazaları personel alımı iş ilanı yayınladı. En az lise mezunu olan ve spora ilgi duyan kişiler ilana başvuruda bulunabilirler.

Eleman Alımı

Ülkemizde futbol oldukça yaygın bir spor dalıdır. Bundan dolayı birçok kişi futbol takımlarının taraftarlarıdır. Bu kişiler taraftar ürünlerini satın alarak kulüplerine destek çıkmak isterler. Şimdi bu taraftar kulüplerinden olan Galatasaray Spor Kulübü resmi taraftar ürünleri satışı yapan mağazadan ve iş ilanlarından bahsedeceğiz. Galatasaray spor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren ve kulübün lisanslı ürünlerinin satışını yapan GS Store personel alımı yapıyor. GS Store mağazaları Türkiye genelinde neredeyse tüm illerde mevcut fakat en çok GS Store mağazası kulübün bulunduğu il olan İstanbul'dadır. 

GS Store mağazaları personel alımı iş ilanları çoğunlukla satış danışmanı alımı ile ilgilidir. Zaten GS Store çoğunlukla Galatasaray'ın lisanslı ürünlerini sattığı için bu ürünleri müşterilere tanıtım onların istedikleri ürünleri bulmalarına yardımcı olacak personele ihtiyacı vardır. 

Satış danışmanları ayrıca GS Store mağazalarının ve reyonların tertip ve düzeninden de sorumludurlar. Ürünleri en iyi derece sergileyecek şekilde raflara dizmelidirler. Mağazanın sene başında koyduğu satış hedeflerine ulaşmasını sağlamak için elinden geleni yapmalıdırlar.

GS Store Personel Alımı şartları nelerdir?

  • En az lise mezunu,
  • Dış görünümüne özen gösteren,
  • Spora ilgi duyan,
  • Bazı bölümler için iş deneyimi şartı bulunmaktadır.

Personel Alımı yapan GS Store Mağazaları ve Pozisyonları Neler?

  • Satış Danışmanı (En az lise mezunu)
  • Bayi Satış Danışmanı
  • Depo Sorumlusu
  • Mağaza Müdürü (Önlisans Mezunu, 4 yıllık tecrübeli)
  • İnsan Kaynakları Stajyeri (Üniversite öğrencileri) (staj yapmak isteyenler)
  • Muhasebe (Stajyer)
  • Otopark Görevlisi

Yukarıdaki açık iş pozisyonları GS Store mağazalarının bulunduğu illerde olmaktadır ve sürekli güncellenmektedir. Bundan dolayı başvuru yaparken başvuru yapacağınız GS store mağazasından bilgi almanız doğru olacaktır. Ayrıca tempobet daha fazla ayrıntı içeren iş ilanını da yayınladı. Sizlerde GS Store mağazalarında ve Galatasaray Spor Kulübü'nde çalışmak istiyorsanız ve şartlarınız tutuyorsa yukarındaki GS Store mağazalarına gidip başvuruda bulunabilirsiniz. Yanınızda Özgeçmiş (CV) bulundurmanız yararınıza olacaktır. Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan açık iş pozisyonlarını görebilir ve buna göre iş başvurusunda bulunabilirsiniz. https://goo.gl/qSVAj

 

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

By1905

Ben başvuru yapmak istiyorum nasıl başvuru yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz? 6 yıl önce
DİĞER HABERLER