Eti Maden İşletmeleri Engelli işçi alımı için ilan yayınladı

Eti Maden İşletmeleri Engelli işçi alımı için ilan yayınladı

Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme müdürlüğünde çalışmak üzere işçi alımı yapacaktır. Başvurular İŞKUR üzerinden olacaktır ve en az lise mezunu olmak gerekmektedir.

Personel Alımı

Merkezi Eskişehir'de bulunan Eti Madem İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasına dair yönetmeliğe göre işçi alımı yapacağını duyurdu.

Eti şirketleri özellikle ülkemizde hazır gıda sektöründe ilk sıralarda yer alırken şimdi de maden işletme şirketi kurmuş ve dünyada en çok Türkiye'de rezervi bulunan bor madenini işlemeye başlamıştır.

Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne işçi alımını yapacaktır. İşçi alımı engelli daimi işçi olacaktır ve 1 kişilik kadro ayrılmıştır.

Personel alımı şartlarında eğitim durumu olarak en az lise ve dengi okul mezunu olma şartı getirilmiştir. Ayrıca İŞKUR tarafından engelli statüsünde olmalıdır. 

Eti Maden İşletmesi engelli işçi alımı proses işçisi olarak görev yapacaktır. Proses işçisi meslek tanımı olarak "Bilgisayar kumandalı hava basınç sistemiyle ürün reaktörlerine sıvı stok tanklarından hammaddeyi transfer etme bilgi ve becerisine sahip kişidir" anlamına gelmektedir.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER