Enerjisa Çok Sayıda Personel Alıyor

Enerjisa Çok Sayıda Personel Alıyor

Sabancı Holding tarafından 1996 yılında kurulan Enerjisa kendi şirketinin elektirik ihtiyacını karşılamak için kurulmuş olsada zamanla enerji piyasasında isminden fazlaca bahsettirmeye başlamıştır.

Personel Alımı

Sabancı Holding tarafından 1996 yılında kurulan Enerjisa kendi şirketinin elektirik ihtiyacını karşılamak için kurulmuş olsada zamanla enerji piyasasında isminden fazlaca bahsettirmeye başlamıştır. Enerjisa personel alımı yapacağı illeri İstanbul, Adana, Artvin, Ankara ve Gaziantep olarak vermiştir. Sizde Enerjisa iş ilanlarına başvuru yaparak Türkiye'nin en saygın kuruluşların'da çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Enerjisa Enerji boş olan pozisyonlar için farklı niteliklere sahip 28 pozisyon için personel alımı yapacaktır. Yayınlanan iş ilanında mavi ve beyaz yakalı adaylara fırsat sunulmuştur. Mavi yaka personel alımlarında en az lise mezunu olma şartı aranırken, beyaz yaka iş ilanlarında ise lisans ve önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır.

Enerjisa personel alımı yapacağı pozisyonları aşağıdaki gibi yayınlamıştır;

⇒ Elektrik Teknisyeni,

⇒ İşletme Amiri,

⇒ Proje Teknisyeni,

⇒ Satınalma Uzmanı,

⇒ Satış Destek ve Raporlama Uzmanı,

⇒ Çağrı Merkezi Takım Yöneticisi.

Enerjisa firması kurumsal yapısı ile sektörde en fazla çalışılmak istenen şirketler arasında bulunmaktadır. Sizde kariyer sayfaları üzerinden Enerjisa insan kaynakları departmanı tarafından verilen iş ilanlarına başvuru yaparak kariyerinize Enerjisa bünyesinde devam etme şansını yakalayabilirsiniz. Alt kısımda verdiğimiz linki kullanarak Enerjisa iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/enerjisa-enerji-uretim-a-s-is-ilanlari-c9720-p34598/

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER