Bursa Yenişehir Havaalanı Personel Alımı 2017

Bursa Yenişehir Havaalanı Personel Alımı 2017

Hava taşımacılığının son yıllardaki yükselişi ile havalimanlarının sayısıda Ülke genelinde arttı. Havalimanı olmayan illere yeni terminal binaları yapıldı, mevcut havalimanları ise bakıma alınarak daha modern bir yapı haline getirildi.

Personel Alımı

Hava taşımacılığının son yıllardaki yükselişi ile havalimanlarının sayısıda Ülke genelinde arttı. Havalimanı olmayan illere yeni terminal binaları yapıldı, mevcut havalimanları ise bakıma alınarak daha modern bir yapı haline getirildi. Alternatif havayolu şirketlerinin sektöre girmesi ile birlikte rekabete giren firmalar sayesinde vatandaşların uygun fiyata uçmalarına imkan sundu. Dolayısı ile sektörün hareketlenmesi bu alanda çalışmak isteyen çok sayıda insana iş imkanı sunan havalimanları daha aktif hale geldi.

Bursa İnegöl’e bağlı Yenişehir ilçesinde hizmet veren belli başlı uçuş noktaları olan Bursa Yenişehir Havalimanı`nı 3 Kasım 2000 yılından bu güne kadar bölgeye seyahat edenlere hizmet veriyor.

Bölge halkının havayolu uçuşuna büyük ilgi göstermesi ile Yenişehir Havaalanın’dan daha fazla noktaya uçuş yapılamaya başladı. Durum böyle olunca Yenişehir Havaalanı’nda çalışan personel sayısıda ihtiyaca göre artmaya başladı.

Hafta’da 3 gün Erzurum-Bursa, Bursa-Erzurum, Trabzon-Bursa, Bursa-Trabzon uçuşları ile seyahat eden yolcu sayısı arttı. Bursa-Yenişehir Havalimanı`nında çalışmak isteyen adayların iş başvurusu yapmaları gerekmektedir. Yeni pozisyonlar için de CV bırakmak yeterli olacaktır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Murat

Herseyı 5 yıl önce

Sibel yavuz

Atatürk hava alanın da çalışdım ucak temizlemeden bilgim vardır inegöl de ikamet ediyorum iş arıyorum gerekli mercihlerin ilgilerine arz ederim 5 yıl önce
DİĞER HABERLER