Bim Kasiyer Alımı İş Başvurusu

Bim Kasiyer Alımı İş Başvurusu

Birleşik marketler zinciri Bim 5 bine yakın marketi ile Türkiye genelinde zincir market ağına sahip en büyük firmadır.

Personel Alımı

Birleşik marketler zinciri Bim 5 bine yakın marketi ile Türkiye genelinde zincir market ağına sahip en büyük firmadır. Türkiye'nin tüm ile ve ilçelerinde açtığı şubeleri ile hizmet vermeye devam eden BİM çalışan sayısı ilede istihdama en büyük katkı sağlayan ilk 50 şirketi arasında bulunmaktadır. Sizde yakınlarınızdaki BİM marketlerinden birinde çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz.

BİM Marketleri müşetirilerine uygun fiyatlı ürün satışı yapabilmek için görsel masraflarını minumum seviyeye indirip, maliyetlerini düşürerek uygun fiyata alış veriş etmek isteyenlerin ilk adresi olmayı başarmıştır. BİM kendine özgün makaları ile müşterilerine fiyat avantajı sunmaya devam etmektedir. Türkiye başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde BİM Marketler zincirinde çalışan sayısı 23 bin civarındadır. Her gün hızla büyüyen BİM Marketler zincirinde sizde çalışmak istiyorsanız, haberimizin devamındaki yolları inceleyerek, Bim İş Başvurusu yapabilirsiniz.

BİM Marketlerinde çalışan personel sayısı market başına 4 en fazla 5 kişidir. Her markettin olmazsa olmaz personelleri arasında Kasiyer pozisyonu gelmektedir. Bu pozisyon için istenen başvuru şartı aşagıdaki gibidir.

  • En az lise mezunu,
  • İletişim becerileri güçlü,
  • Her hangi bir sağlık problemi olmayan,
  • 18 Yaşını tamamlamış olan adaylar.

Sizde yukarıdaki şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hemen altta verdiğimiz linke tıklayıp BİM İş Başvuru Formunu doldurarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER