Atlasjet Personel Alımı İş İlanları

Atlasjet Personel Alımı İş İlanları

Atlasjet bünyesindeki boş pozisyonlar için iş ilanları yayınlamıştır. Sayfamız üzerinden detaylara ulaşarak Atlasjet iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Personel Alımı

Atlasjet Personel Alımı

Atlasjet insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Atlasjet iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Atlasjet iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Atlasjet personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Havacılık sektöründe isminden son yıllarda fazlaca bahsettiren Atlasjet 2001 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıldan bu güne müşterilerine uygun fiyat seçeneği sunanarak uçuran Atlasjet personel alımı yapmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Atlasjet günümüzde en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden biri olmayı başarmıştır. 

Atlasjet İnsan Kaynakları

Uçuş ve yer emniyetini, yolcu memnuniyetini ve insan faktörünü her şeyin önünde tutan Atlasglobal, operasyonlarında zaman uyumuna ve tüm süreçlerde sürekli gelişime değer vermektedir.

Büyüyen filomuzla birlikte ve gelişen hizmet kalitesi anlayışımıza uygun, kariyerine bizimle yön vermek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.

Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. Tarifeli Havayolu büyüme hedefiyle iç ve dış hatlarda sefer sayısını istikrarlı artıran Atlasglobal, turizm ve havacılık sektöründe güvenilirliğini, liderliğini güçlenerek korumaktadır. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden IOSA tescilli Atlasglobal, linktr.ee Uluslararası Hava Taşımacılığı birliği (IATA) üyesidir.

Niteliklerinize uygun pozisyonlara başvurunuzu humanresources@atlasglb.com adresine bekliyoruz.

CV’leriniz uygun pozisyonlar için değerlendirilecek ve gerektiğinde sizinle iletişime geçilecektir.

Atlasjet İş Başvurusu

Atlasjet iş ilanlarını kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır. İlanlarını sürekli olarak güncel tutan Atlasjetin şuan için yayınladığı 16 pozisyon bulunmaktadır. Bu pozisyonlar için toplam alınacak personel sayısı hakkında her hangi bir bilgi verilmemiştir. Daha fazla ayrıntı ve güncel iş ilanları için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://bit.ly/2L4greC

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

mehmet ersoy

merhabalar is makinesi ve sofor ehliyetlerim c.e.d.g 25 yildir is makinesi kullaniyorum 12 yildir yurtdisinda calisiyorum dubai libya arabistan turkmenistan bu ulkelerin makine ehliyetleri mevcut mersoy197661@gmail.com 8 yıl önce
DİĞER HABERLER