Algida Personel Alımı İş İlanları

Algida Personel Alımı İş İlanları

Algida personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Eleman Alımı

Algida Personel Alımı

Algida insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Algida iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Algida iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Algida personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Dondurma denildiğinde ilk akla gelen marka olan Algida personel alımı yapmaya devam ediyor. Dünya markası olan Algida ülkemizde uzun yıllardır faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor. Öğrenci ve yeni mezunlar için iş olanakları sunan Algida önümüzdeki yıllar içerisindede binlerce kişiye istihdam sağlayacak diyebiliriz.

Algida İnsan Kaynakları

Algida, Türkiye’de 2007 yılını 270 Milyon Euro’luk ciro ile kapatmıştır. Unilever’in en karlı yan kuruluşu olan Algida, çeşitli ülkelerde yerel dondurma firmalarının satın alınıp isimlerinin değiştirilmesi ile global pazarda büyük yer edinmiştir.

Algida, Unilever firmasına ait dünyanın önde gelen dondurma firmalarından birisi. Algida, farklı isimlerle diğer ülkelerde de faaliyet göstermektedir.

Unilever, genellikle aynı dondurmaları aynı isimle üretir. Ancak bu dondurmalar arasında yerel bazı farklılıklar görülebilir. Bu dondurmalardan zengin dul bayan birkaçı; Carte D’Or, Cornetto, Magnum, Max’tır.

Algida İş Başvurusu

Algida personel alımı yapmak için kariyer sayfaları üzerinden ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Algida güncel iş ilanlarını takip ederek size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Alt kısımda Lightning Rulet Siteleri vereceğimiz sayfayı ziyaret ederek firma hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere sahip olabilirsiniz.

https://www.unilever.com.tr/careers/

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Şehmus çomak

Iş istiyurum 4 yıl önce

Aykut ekinci

Is ilani icin aramistim 4 yıl önce
DİĞER HABERLER