Acil Tıp Teknisyeni Alımı Yapan Özel Hastaneler

Acil Tıp Teknisyeni Alımı Yapan Özel Hastaneler

Özel hastanelerin sayısı her yıl artıyor ülkemizde hizmet vermekte olan ciddi özel sağlık kurumları yeni açtıkları hastanelerin olmazsa olmaz personelleri arasında Acil Tıp Teknisyenleri gelmektedir.

Eleman Alımı

Özel hastanelerin sayısı her yıl artıyor ülkemizde hizmet vermekte olan ciddi özel sağlık kurumları yeni açtıkları hastanelerin olmazsa olmaz personelleri arasında Acil Tıp Teknisyenleri gelmektedir. En fazla çalışanı olan sağlık sektöründe yayınlanan ilanları takip ederek bu sektörde kolaylıkla iş bulabilirsiniz. Meslek olarak Acil Tıp Teknisyenliğini seçenler istedikleri özel hastanede kolalıkla iş bulabilmektedir. Durum böyle iken yaptığımız araştırmada gördükki bir çok özel hastane bu pozisyon için teknisyen alımı yapmaktadır. Bu hastaneler bu personellerden ne gibi kriterler istiyor bu işi yapmak için hangi okuldan mezun olmanız gerekiyor işte detaylar.

Özel sağlık kurumları personel ihtiyacını karşılamak üzere insan kaynakları departmanlarında çalışan işe alım uzmanları bu süreci yönetmektedir. Hastaneler 112 Acil Servis Personel Alımı yaparken farklı kriterler istemektedir. Sağlık Meslek Lisesi Mezunu ve Hemşirelik Fakültesinden mezun olanlar bu ilanlara başvuru yapabilmektedir. Peki hastanelerin bu personellerden istediği şartlar nelerdir? işte istenen nitelikler.

Acil Tıp Teknisyeni Olma Kriterleri

Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği mezunu olan adaylar
Gelişime açık, güleryüzlü olan adaylar
Sektördeki gelişmeleri ve teknolojiyi takip eden adaylar
Ekip çalışmasına yatkın adaylar
Mesleğinde profesyonelliği hedefleyen adaylar
Vardiyalı çalışabilecek olan adaylar.

Yukarıda sıralanan kriterler özel hastaneler tarafından verilen genel şartlardır. Yukarıdaki kriterlere uygun olan adaylar ilan yayınlayan özel hastanelere iş başvurusu yapabilirler. Hastaneler için büyük öneme sahip Acil Tıp Teknisyenleri sosyal haklar açısından çok iyi konuma sahiptirler. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantı linkine tıklayıp yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

http://saglik.yenibiris.com/is-ilanlari?q=acil%20t%C4%B1p%20teknisyeni

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Ali cetin

Att bolumu bitirdim 2yillik stj eytimim var is ariyorum anadulu yakasi tecihimdir. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER