Tempo Çağrı Merkezi Türkiye geneli iş başvuru formu

Tempo Çağrı Merkezi Türkiye geneli iş başvuru formu

Ülkemiz'de son yıllarda ciddi büyüme eyliminde olan sektörler arasında olan çağrı merkezleri firmalar ile müşterilerinin arasında olan iletişimi sağlamayı amaçlamak için hizmet vermektedir.

Personel Alımı

Ülkemizde son yıllarda ciddi büyüme eğiliminde olan sektörler arasında olan çağrı merkezleri firmalar ile müşterilerinin arasında olan iletişimi sağlamayı amaçlamak için hizmet vermektedir. Çağrı Merkezi ve tele satış sektöründe hizmet veren büyük firmalardan biri olan Tempo Çağrı Merkezi 10 yılı aşkın süredir müşterilerine çözümler sunuyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde kurduğu ofisleri ile hizmet veren Tempo Çağrı Merkezi Afyon, İstanbul, Şanlıurfa, Kütahya ve Konya illerinde hizmet veriyor.

Yüzlerce gence iş imkanı sunan Şanlıurfa Tempo Çağrı Merkezi hem Şanlıurfa, hem de çevre ilçeler için  diksiyonu düzgün, dinamik takım arkadaşları arıyor. Personellerini eğitim süreci sırasında, hem de çalışma süreci başladıktan sonra sürekli destekleyen kurumda çalışmak ister misiniz? Yayında olan ilanlar arasından size uygun olanlara vakit kaybetmeden başvuru yapabilirsiniz.

Bunun yanından Afyon, İstanbul, Kütahya ve Konya’da da çağrı merkezi hizmeti veren Tempo firması bu şehirlerde de personel alımı yapmaktadır. Bu ilan sadece Şanlıurfa için değil Tempo Çağrı Merkezi personel alımı hizmeti verdiği diğer şehirler için de geçerlidir. Bunun için yazımızın sonunda bulunan başvuru formunun olduğu bağlantıyı izlemektir.

Müşteri Temsilcisi Pozisyonu İçin İstenen Nitelikler

Temsilcisi' olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. En az lise mezunu,
Gündüz vardiyalarında esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, 
19-40 yaş aralığında olan,
MS Office ve genel bilgisayar kullanımına hakim, 
Takım çalışmasını seven, 
Diksiyonu düzgün, 
İletişim yeteneği güçlü, 
İkna kabiliyeti yüksek, 
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya 1 yıl tecili bulunan.

Tempo Çağrı Merkezleri tarafından yayınlanan ilanlar arasında Çağrı Merkezi Takım Lideri, İş Sağlığı Güvencesi Personelleri, Müşteri Temsilcisi ve Yönetici Asistanı alım yapıyor. Tempo Çağrı Merkezi faaliyetlerini sürdürmekte olduğu illerde alımlarına devam ediyor. Sizde tüm açık pozisyonlara ve iş başvuru formuna buradan başvurabilirsiniz. 

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Sıdıka

Merhaba ben afyona da yasiyorum afyon sağlik meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunuyum iş ariyorum.Tempo çağri merkezinde bana uygun pozisyonlarda benide degerlendirmenizi rica ederim. 4 yıl önce
DİĞER HABERLER