ŞOK Market Personel Alımı İş İlanları

ŞOK Market Personel Alımı İş İlanları

Şok market personel alımı yapacağı pozisyonları internet sitesi üzerinden duyurdu.

Eleman Alımı

ŞOK Market Personel Alımı

Şok market her yıl olduğu gibi personel ihtiyacını karşılamak için iş ilanları yayınlamaktadır. Şirket çok hızlı büyüdüğü için sürekli yeni şubeler açıyor yeni mağazalarında görevlendirmek üzere bölge bölge personel alımları yapıyor. Diğer perakende firmaları gibi iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan kariyer sayfaları üzerinden yapıyor. Kariyer siteleri ile birlikte aynı anda ŞOK market iş ilanlarını kendi kariyer sayfası üzerinden de yayınlıyor. İnternet üzerinden yapılan başvuruları inceleyen insan kaynakları uzmanı açık pozisyonlara en uygun adayları belirleyerek işe alım sürecini başlatmaktadır.

ŞOK Market İnsan Kaynakları

Şok market personel alımlarını yeni açtığı mağazalarda ihtiyacı olan pozisyonlar için yapmaktadır. Yayınlanan iş ilanlarını belirli bir süre yayında tuttuktan sonra toplanan başvuruları değerlendirme sürecüne başlıyor. Şok Market kariyer sayfası üzerinden alım yapacağı pozisyonları yayınlayarak süreci başlatmaktadır. Genellikle açılacak şubenin personelleri istihdam edildikten sonra şube açılışları yapılmaktadır. Şirketin kendi internet sitesi üzerinden açmış olduğu form ile başvuruları almaktadır.

ŞOK Market İş Başvurusu

ŞOK Market tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen değerli okurlarımız altta verdiğimiz linki kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapacak olan adaylar başvuru formunu doldururken dikkat etmesi gereken konulardan biri istenilen bilgilerin tam ve eksiksiz olması çok önemlidir. Başvuru yapmak için alosexhatti.com alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx  

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Solmaz

İşe ihtiyacım var Ağrı merkezde oturuyorum 8 yıl önce

Erhan önal

Merhaba %85 engelliyim maddi sıkıntı için deyim bir işe ihtiyacım var lösemi tedavisi gördüm temiz ve yorucu olmayacak öncelik masa başı bir işe ihtiyacım var 8 yıl önce

Ceyda

Personel olarak sok markete firmek istiyorum kayseride oturuyorum 8 yıl önce
DİĞER HABERLER