KPSS Şartsız Personel Alımı Yapan Belediyeler

KPSS Şartsız Personel Alımı Yapan Belediyeler

Türkiye genelinde yüzlerce blediye personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilan yayınlamaya devam ediyor. Belediye İş İlanlarını takip eden adaylar yayınlanan ilanlara başvuru yaparak bu imkanlardan faydalana biliyor.

Belediye İlanları

Türkiye genelinde yüzlerce blediye personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilan yayınlamaya devam ediyor. Belediye İş İlanlarını takip eden adaylar yayınlanan ilanlara başvuru yaparak bu imkanlardan faydalana biliyor. İş arayan bir çok kişi bu ilanları nereden ve nasıl takip edeceğini bilmediği için yayınlandan sikiş ilanlardan haberdar olmadan perdonel alımları gerçekleştiriliyor. İşçi ve sözleşmeli personel alımlarını araştıranları haberdar etmek üzere kurulmuş olan isbilgilericom yayınlanan tüm ilanları takip ederek başvuru şartlarını ve bu ilanlara nereden başvuru yapabileceğiniz konusunda size bilgi vermeye çalışıyor.

Bildiğiniz gibi tüm kamu kurumlarına işçi ve personel alımı yapılırken Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaktadır. Türkiye İş Kurumunun yayımladığı son ilanlar arasında bazı belediyeler istihdam edeceği kadrolar için KPSS şartı aramamaktadır. Ayrıca ilanlara ilk öğretim mezunlarınında başvuru yapabilecek olması başka bir avantajdır. Peki hangi belediyeler işçi alımı yapıyor? Başvurular nasıl yapılacak? Toplam alınacak işçi sayısı kaç? işte detaylar..

Personel Alımı Yapan Belediyeler

⇒ Erdek Belediyesi KPSS'siz 34 daimi işçi alıyor,
⇒ Yeşil Su Sulama Birliği 7 daimi kamu işçisi alacak,
⇒ Cide Belediyesi bir sözleşmeli personel alımı,
⇒ Mucur Belediyesi 14 daimi kamu işçisi alımı yapacak,

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ilanda bu belediyeler farklı niteliklere sahip personeller alacaktır. Alınacak olan kadrolar arasında beden işçisi, kepçe operatörü, itfaiyeci, temizlik işçisi ve şöför gibi kadrolara personel alımı yapacaktır. Bu ilanlar hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un internet sitesi iskur.gov.tr üzerinden ilanlar bölümünü ziyaret ederek detay öğrenip uygun olan pozisyonlara yine aynı sayfa üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER