Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 54 Sürekli İşçi Alımı duyurusu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 54 Sürekli İşçi Alımı duyurusu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye geneli sürekli işçi alımı için çeşitli pozisyonlarda iş ilanı yayınladı.

Kamu Personeli

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, devlet personel başkanlığı sitesinde sürekli işçi alımı için ilan yayınladı. İlan Türkiye geneli olarak açıldı. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlüklerine ve online olarak İŞKUR internet sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecektir.

2017 Kıyı Emniyeti sürekli işçi alımı ilanı pozisyonları ve alım kontenjanları pozisyonlara göre değişmektedir. Kıyı Emniyeti iş başvurusu için belirtilen şartları taşımak gerekmektedir. İlan detaylarında KPSS sınavına girmiş olma şartı bulunmamaktadır. Bu da bir çok iş arayan kişi için iyi bir iş fırsatıdır.

2017 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı Pozisyonları ve Kontenjanları

  • Deniz Trafik Operatörü (Aday) (37)
  • Sistem Mühendisi (2)
  • Donanım Mühendisi (2)
  • Büro Personeli (Memur) (2)
  • Elektrik Teknisyeni (3)
  • Elektronik Teknisyeni (3)
  • Bilgisayar Teknisyeni (3)
  • Şoför (2) (En az lise mezunu)

Yukarıda bulunan boş pozisyonlara başvuracak adaylar ilgili bölümlerin üniversitelerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca en az lise mezunu ya da önlisans mezunu şartı bulunan posizyonlar da bulunmaktadır.

2017 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu Türkiye geneli olacağından adaylar kendi llerinde bulunan İŞKUR müdürlüklerine gitmeleri gerekmektedir. Online olarak da intenret üzerinden başvurular da kabul edilecektir. 

İlan detayları iki bölümde yayınlanmıştır. Kıyı emniyeti personel alımı ilanı detaylarını tıklayıp inceleyebilirsiniz. İLAN 1 - İLAN 2

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

zeynep

Büro personeli olarak hizmet verebilirim. Lise mezunuyum 7 yıl önce
DİĞER HABERLER