Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Lise Mezunu Sağlık Personeli alım ilanı metni yayınlandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Lise Mezunu Sağlık Personeli alım ilanı metni yayınlandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sağlık meslek lisesi mezunu en az 2300tl maaşlı KPSS puanına göre sağlık personeli alımı yapılacaktır.

Sağlık

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi devlet perosnel başkanlığı sitesinde sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Yayınladığı ilana göre en az lise mezunu olan KPSS sınavına giren adaylar başvuruda bulunabilecekler.

2017 Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı ilanı KPSS P93 ve P94 puan türüne göre sözleşmeli olarak sağlık personeli alınacağı şeklinde yayınlanmıştır. KPSS P93 puanı önlisans mezunları için KPSS P94 puanı ise ortaöğretim yani lise mezunları için geçerlidir. Başvuruda bulunacak adaylar sağlık meslek lisesi mezunu olmalıdırlar.

2017 Sağlık Personeli Alımı şartları nelerdir?

Sağlık perosneli alımı iş başvurusu yapmak isteyen adaylar www.ksu.edu.tr adresinden indirecekleri başvuru formunu doldurmaları, KPSS sonuç belgeleri, özgeçmiş, diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve deneyim belgesi hazırlamak zorundadırlar.

2017 KSU Sözleşmeli Sağlık Personeli maaşı ise üniversite tarafından verilen bilgiye göre brüt en az 2389,47 tl olarak açıklandı. Bu maaş alım yapılacak pozisyona göre artış göstermektedir.

İlana son başvuru tarihi 3 Nisan 2017'dir.

İlana başvuru yapacak adaylar şahsen başvuruda bulunmalıdırlar. TC vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, iş başvurusunda bulunmaya engel bir sağlık problemi olmama gibi genel şartları bulunmaktadır.

İlan hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için üniversitenin resmi sitesi olan www.ksu.edu.tr adresini ziyaret etmelisiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Es.

Puan kaç 7 yıl önce
DİĞER HABERLER