Hollanda ve Almanya’da çalışmak üzere Türk uyruklu personel aranıyor

Hollanda ve Almanya’da çalışmak üzere Türk uyruklu personel aranıyor

Hollanda Rotterdam ve Almanya Düsseldorf şehirlerinde çalışmak üzere KPSS şartı olmaksızın en az lise mezunu Türk personel aranıyor.

Yurtdışı

Hollanda ve Almanya’da çalışmak üzere Türk uyruklu personel aranıyor.

Ülkemizde son zamanlarda yurtdışında çalışmaya karşı bir meyil oluşmuştur. Birçok kişi yurtdışında çalışmak için iş başvurularında bulunmaktadırlar. Ülkemizde vasıflı kişiler yurtdışında kolaylıkla iş bulurken vasıfsız kişiler ise inşaat sektörüne yönelmişlerdir. Bundan dolayı yurtdışı iş deyince çoğu kişinin aklına inşaat işi gelmektedir. Şimdi sizlere bahsedeceğimiz ilan ise inşaat işi değildir. Bunun aksine masa başı iş imkanıdır. Bu ilanın detaylarından bahsetmeye başlayalım.

Almanya'nın Düsseldorf ve Hollanda'nın Rotterdam şehirlerinde bulunan Türk Başkonsolosluğunda çalışmak üzere Türk uyruklu personel alınacaktır. Bu iki şehir de Avrupa’nın merkezinde ve yaşam şartları olarak da refah düzeyinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle yurtdışında yaşayanlar bu ilanları mutlaka değerlendirmelerdir. Hem yurtdışında olduklarından hem de Türk olup kendi ülkesi için çalışmak isteyenler dediğimiz gibi bu ilanı değerlendirmelidirler. Tabi ki ülkemizden de kişiler başvuru koşullarını sağlamaları halinde başvuruda bulunabileceklerdir. İlan ulusal düzeyde şartları taşıyan kişilerin tümü için yayınlanmıştır.

Hollanda Rotterdam Personel Alımı Şartları – 1 kişi

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 46 yaşından gün almamış olmak,
  • En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Adli sicili temiz olmak,
  • Erkekler askerliklerini yapmış olmak veya yapmış sayılmak,
  • Sağlık durumu iyi durumda olmak,
  • İyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilmek (İngilizcede bilmek tercih edilir.),
  • Bilgisayar ve daktilo kullanmak,

Almanya Düsseldorf Başkonsolosluğu personel alımı şartları – 2 kişi

  • Yukarıdaki şartları taşımak bunun yanında aşağıdaki 2 farklı şartı taşımak,
  • 41 yaşından gün almamış olmak,
  • İyi derecede Almanca ve Türkçe bilmek.

Başkonsolosluk iş başvurusu şekli ve tarihleri

Sizlere iki farlı ilandan bahsettiğimiz için başvuru tarihleri de birbirlerinden farklıdır. Rotterdam başkonsolosluğunda çalışmak isteyenler 26 Ocak 2018 tarihine kadar, Düsseldorf başkonsolosluğunda çalışmak isteyenler ise 6 Şubat 2018 tarihine kadar ister posta yolu isterlerse şahsen başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuru ilan metinlerini inceleyerek daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu ilan metninde başvuru adresi ve başvuru için gerekli olan belgeler listesine ulaşmanız mümkündür.

Hollanda Rotterdam Başkonsolosluğu iş ilanı metni için https://goo.gl/U2kKQz

Almanya Düsseldorf Başkonsolosluğu personel alımı metni için https://goo.gl/bAE2Ei

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Kazim

Merhaba ben Gürcistan'da çalışıyorum inşaat ustasiyim her tür inşaat işini bilirim lamina parke alçı tavan sıva elektrik boya badana Almanya'da iş olursa çalışırım 5 yıl önce

Mikaill

Tir soforuyum hersey hazir pasaport ewrak hersey tam bugun bnm sozlesmeyi yapin bugun biner gelirim 5 yıl önce

Yunus çok

İskeleciyim myk var,diğer mesleklerde yardımcılık yaparım, Beden işciliği yaparım, yunuscok123@gmail.com 5 yıl önce

ersan

uyum sorunum yoktur 5 yıl önce

Muhittin

Mobilya ustasiyim Hurdaci disinda calismak istiyorum 6 yıl önce

BÜLENT GÖKPINAR

DAHA ÖNCE YURT DIŞI TECRÜBEM VAR LİBYA'da USTA BAŞI VE DÜZ USTA OLARAK ÇALIŞTIM İYİ DERECEDE ARAPÇA KONUŞURUM MOBİLYA MONTAJ USTASIYIM 2 SENE KADAR AŞÇILIK YAPTIM 10 YILLIK PASAPORTUM VAR SEYAHAT ENGELİM YOK İŞ ARIYORUM MÜMKÜN İSE YURT DIŞINDA İŞ ARIYORUM PROJE OKUYABİLİR VE BİRE BİR UYGULARIM 6 yıl önce
DİĞER HABERLER