Gençlik ve Spor Bakanlığı 30 Kadrolu Personel Alımı giriş sınavı ilanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 30 Kadrolu Personel Alımı giriş sınavı ilanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı başvuru şartları tutan kişilere yapacağı yazılı ve sözlü sınav aşamalarını içeren yarışma sınavı ile personel alımı yapacaktır.

Kamu Personeli

Gençlik ve Spor Bakanlığı 30 Kadrolu Personel Alımı giriş sınavı ilanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, uzman olarak yetiştirilmek üzere genel idare sınıfında çalışacak ve bakanlıkta boş durumda bulunan 30 kadroya gençlik ve spor uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Personel alımı bakanlığın yapacağı giriş sınavı ile yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan belirlenmiş kontenjanın 4 katı kadar aday giriş sınavına alınacaklardır. Giriş sınavında önce yazılı sınav ve daha sonra ise sözlü sınav yapılacaktır.

GSB Personel Alımı Sınavı Başvuru Şartları

takipçi paketleri

Bakanlığın yapacağı giriş sınavına başvuruda bulunmak isteyen kişiler öncelikle 2017 yılında gerçekleştirilmiş KPSS sınavına girmiş olmalıdırlar. Bunun yanında devlet memuru olmak için gerekli olan şartlarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, üniversitelerin lisans programlarından mezun olma, 35 yaşını doldurmamış olma koşullarını sağlamanız gerekmektedir. KPSS sınavından da P3 puan türünden en az 70 puan almanız gerektiğinizi de belirtmekte fayda var.

bahsine

GSB Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu için Öğrenim Şartları

  • Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakülteleri Mezunları – 10 kişi
  • Sosyoloji Bölümü Mezunları – 10 kişi
  • Psikoloji Bölümü Mezunları – 10 kişi

GSB iş başvurusu için mezuniyet durumları tutan kişiler bakanlığın internet sitesi üzerinden yani www.gsb.gov.tr adresinden veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresine şifreniz ile giriş yaparak “Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu”nu doldurarak başvurularını yapabilirler. Başvuru yaparken sitem sizden fotoğraf, özgeçmiş, diploma, kpss sonuç belgesi gibi belgeleri sisteme yüklemenizi isteyebilir. Bunun için yönergeleri takip etmeniz yeterli olacaktır. Bakanlığa başvurular 5-16 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Bu tarihten önce sistem açılmayacaktır. İlan detayları için sayfa sonundaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. https://goo.gl/BLRh4W

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER