Ford Otosan Yeniköy Fabrikası İş Başvuru Formu

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası İş Başvuru Formu

Ford Otosan fabrikasının çalışan ihtiyaçlarını karşılamak üzere genel başvuru ile işçi ve personel alımı yapmaktadır. İlan hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Personel Alımı

Koç Holding ortaklığı ile Kocaeli Yeniköy de üretim yapan Ford Otosan fabrikası ihtiyacı olan kadrolar için genel başvuru yöntemi ile personel alımı yapmaktadır. Hafif ve ticari araç üretimi yapan fabrikasında binlerce kişiye iş imkanı sunan firma ihtiyacı olan kadrolar için alımlarına belirli aralıklar yapmaktadır. Türkiye'nin en fazla satan markalarından biri olan Ford Otosan yüksek teknoloji donanımıyla, 70 bin metrekare kapalı alana kuruu fabrikasında üretime devam ediyor.

Ford Otosan’ın Yeniköy'de kurmuş olduğu fabrikası 206 milyon Euro yatırımla yapıldı. Ülkemiz’deki 3’üncü fabrikasını açılışını yapan Koç Holding ve Amerikan Ford’un ortaklığında yürütülen Ford Otosan’ın 110 bin adet otomobil üretim kapasiteli fabrikasında yüzde yüz Türk mühendisliği ile geliştirilen Ford’un hafif ticari araç ailesine yeni katılan Tourneo Courier ve Transit Courier üretimi yapmaktadır.

Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasına iş başvurusu yapmak isteyenler secretcv.com internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlara başvuru yapabilirler. Yine başvuru için alttaki linki kullanarak firmanın ilanlarını inceleyerek başvuru formunu doldurabilirler.

https://goo.gl/9Bjqvv

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.

Ali Çelikel

İşletme mezunu 23 yaşındayim 4 yıl önce

Sevgi

Ise ihtiyacim var acik 5 yıl önce

Turgut gezer

D sınıfı ehliyetim şoförlük tecrübem var iş ayırmadan her türlü iş yaparım vasıflı vasifsiz 5 yıl önce

Mehmet

Mrb iş arıyorum fort otosanda kürfez civarında oturuyorum yardımcı olurmusunz 6 yıl önce
DİĞER HABERLER