Dondurma Dükkanı Franchising bayilik alma başvurusu ve şartları

Dondurma Dükkanı Franchising bayilik alma başvurusu ve şartları

Antalya merkezli Dondurma Dükkanı firması ülke geneli bayilik veriyor. Bulunduğunuz şehirde hem doğal dondurma satışı yapıp hem de yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız Dondurma Dükkanı bayiliği sizlere uygun bir iş fırsatı olabilir.

Girişimcilik İş Fikirleri

Antalya merkezli Dondurma Dükkanı firması ülke geneli bayilik veriyor. Bulunduğunuz şehirde hem doğal dondurma satışı yapıp hem de yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız Dondurma Dükkanı bayiliği sizlere uygun bir iş fırsatı olabilir. Antalya'da kurulmuş "Dondurma Dükkanı" %100 doğal dondurma üretimiyle Antalya il genelinde oldukça popüler bir firma haline gelmiştir. Ürünleri doğal olduğu için her kesim tarafından kabul edilmiş olup oldukça fazla müşteriye ulaşmasını sağlamıştır. Dondurmalarımızı yalnızca mevsiminde yetişen ve dalından kopardığımız meyvelerden yapıyoruz. Aynı özeni kullandığımız salep ile sütlü dondurmalarımızda da gösteriyoruz. Ürün katoloğu da oldukça geniştir. 

Dondurma Dükkanı Bayilik Alma

Dondurma Dükkanı bayilik almak isteyenler için firma ülke geneli bayilik ve franchising vermek için çalışmakalar yapmaktadır. Bayilik şartlarından önce Dondurma Dükkanı ürünlerine göz atalım. Dondurma Dükkanı ürünleri yüzde yüz doğal ürünler olduğu için dondurmalar mevsimsel olarak farklılık göstermektedir. Zamanı gelen meyvenin dondurması yapılmaktadır. Bundan doalyı da ürün yelpazesi oldukça geniştir. 2023 Temmuz ayı itibariyle dondurma dükkanında 1 top dondurma 12 TL'ye satılmaktadır. 500 ml. su da 6 TL'ye satılmaktadır.

Dondurma Dükkanı Franshising Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dondurma Dükkanı bayiliği almak isteyenler için firma kendi internet sitesi üzerinden "Dondurma Dükkanı Franchise Formu" oluşturmuştur. Bu formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız durumunda firöma size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Bu dönüş sonrasında şartlar sizin için de uygunsa firma ile iletişime devam edip şehrinize dondurma dükkanını götürebilirsiniz. Dondurma Dükkanı bayilik başvurusu için "https://dondurmadukkani.com/franchise-basvuru-formu" adresine gidip formu doldurabilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER