Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire ve Ebe Alımı ilanı

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire ve Ebe Alımı ilanı

Yozgat Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında bünyesindeki hastanede çalışmak üzere hemşire ve ebe alımı yapacağını duyurdu.

Sağlık

2006 yılında Erciyes Üniversitesinden ayrılarak Yozgat ilinde kurulan Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında bünyesinde bulunan hastaneye hemşire ve ebe alımı yapacağını duyurdu.

2017 Bozok Üniversitesi personel alımı KPSS puan sıralaması dikkate alınarak yapılacaktır. Alımı yapılacak hemşire ve ebe kadroları için başvuracak adaylar  için özel şartlar bulunmaktadır.

  • Bozok Üniversitesi Hemşire Alımı Özel Şartları

Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Ayrılan kadro sayısı 5.

  • Bozok Üniversitesi Ebe Alımı Özel Şartları

Ebelik bölümü mezunu olmak. Ayrılan kadro sayısı 1.

Adaylarda Aranacak Genel Şartlar Neler?

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’ıncı maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  2. 2016 yılı KPSS (B) grubu lisans sınavına girmiş olmak,
  3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  4. Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,
  5. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4B maddesi gereğince fesih tarihinden itibaren bjr yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler "

Bozok Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Bozok Üniversitesi sözleşmeli hemşire ve ebe alımı ilanına başvuruda bulunacak adaylar için son gün 2 Mayıs 2017 tarihidir. Adaylar başvuruları şahsen yapmalıdırlar. Başvuru formunu www.bozok.edu.tr adresinden ya da üniversite personel daire başkanlığından temin edilebilir.

Başvuru Sırasında İstenecek Belgeler neler?

  1. Öğrenim Belgesi fotokopisi,
  2. 2016 KPSS (B) grubu lisans sınav sonuç belge fotokopisi,
  3. Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş),
  4. Sözleşmeli Personel Başvuru Formu
  5. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan veya (personel.bozok.edu.tr) belge ve formlar sayfasından temin edildikten sonra doğru ve eksiksiz olarak 3 adet kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır )
  6. Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER