Belediyeye İlköğretim Mezunu Yolcu taşıma Şoförü Alımı ilanı yayınlandı

Belediyeye İlköğretim Mezunu Yolcu taşıma Şoförü Alımı ilanı yayınlandı

Afyon'da belediyede çalışmak üzere KPSS şartı olmaksızın en az ilköğretim mezunu yolcu taşıma şoförü alımı yapılıyor.

Belediye İlanları

Belediyeye İlköğretim Mezunu Yolcu taşıma Şoförü Alımı ilanı yayınlandı

Belediyeler 2018 yılı itibariyle işçi ve personel alımı ilanlarını yayınlamaya başladılar. Birçok belediye açık kadrolarını tamamlamak için devlet personel başkanlığı ve işkur aracılığıyla iş ilanları yayınlıyorlar. Şimdi sizlere Kayıhan Belediye Başkanlığının ilanı hakkında bilgi vereceğiz. Afyon ilinin İhsaniye ilçesine bağlı olan Kayıhan Belediyesi 3 bine yakın nüfusu ile bir beldedir. Belde ilçe merkezine 8 km. ve Afyon il merkezine 35 km. uzaklıkta bulunmaktadır.

Kayıhan Belediyesi Kadrolu işçi alımı şartları

  • En az ilköğretim mezunu olmak
  • E sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak,
  • 3 yıl şoförlük tecrübesi olmak ve bunu belgelemek,
  • Ayfon İhsaniye’de veya Kayıhan’da ikamet ediyor olmak
metin2 1-99 serverler

Belediye iş başvurusu için yukarıdaki şartları belirlerken iş tanımını yapmamıştır. Bunun yerine sadece yolcu taşıma şoförünün alınacağını belirtmiştir. Buradan şoförün görevinin belediye tarafından ya personeli veya belediyenin görevlendireceği başka birilerinin servis şoförü olarak çalışacağını anlamaktayız. Sizler de yolcu taşıma işinde çalışmışsanız bu iş ilanına başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru sırasında istenecek belgeler

  • Son mezun olunan okuldan alınan diploma veya mezuniyet belgesi,
  • E sınıfı sürücü belgesi,
  • SRC-2 belgesi,
  • Halk sağlığı müdürlüğünden onaylı Biyosidal Ürün Uygulayıcısı sertifikası,
  • 3 yıl iş deneyimini gösterir SGK hizmet dökümü,

Kayıhan Belediyesi iş başvurusu yapacaklar bu belgeleri hazırlamalıdırlar. Bu belgelerle birlikte Türkiye iş kurumu Afyon il müdürlüğüne şahsen giderek veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapabilirler. Başvurular 26 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapacaklar bu tarihi geçirmemelidirler. Belgelerinde eksiklik olanların başvuruları geçersiz olacaktır. İlan hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ilan metnini aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirler. https://goo.gl/xRGK7K

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER