Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS ile 1500 personel alacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS ile 1500 personel alacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bin 500 yeni ASDEP personeli alacağız. KPSS 60 puan üzeri almış sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmet, çocuk gelişimi, aile ve tüketici bilimleri mezunları, Aile Sosyal Destek Programı için başvurularını yapabilir." dedi.

Kamu Personeli

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 2017 yılı içinde Aile SosyalDestek Programı olan ASDEP için bin 500 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Kamu perosnel alımları 2017 yılı için başlanmış durumda Mart ayı içerisinde öğretmen atamaları yapılacak aynı zamanda diğer bakanlıklarda boş kadrolarını doldurmak için ilan yayınlıyorlar. 

2017 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı ilanı il müdürlükleri bazında yayınlanmaya başladı. Fakat Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın açıklamalarından sonra en kısa sürede ilan yayınlanacaktır..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Alım Şartları Neler?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personel alımı şartlarından da bahsetti.

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 puan alan ve sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmet, çocuk gelişimi, aile ve tüketici bilimleri bölümlerinden mezun olanlar başvuruda bulunabilecekleridir.

2017 ASDEP Personel alımı başvuruları bakanlığın internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Bulunduğunuz ilde personel alımı olup olmadığını kontrol etmek için http://www.aile.gov.tr/iletisim/il-mudurlukleri-web-site-adresleri adresi üzerinden bulunduğunuz ili seçerek perosnel alımı başvurularının başlayıp başlamadığını görebilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
DİĞER HABERLER