Volan Volvo Plaza Volvo servisinde çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyor

Volan Volvo Plaza personel alımı yapmaktadır. En az lise mezunu olan ve otomotiv sektöründe çalışmak isteyenler iş ilanına başvuruda bulunabilir.

Volan Volvo Plaza Volvo servisinde çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyor

Volan Volvo Plaza Etimesgut Ankara'da 1954 yılından beri hizmet vermektedir. Dayanıklılığıyla ve sağlamlığıyla bilinen Volvo araçların hem satış hem de yetkili servis hizmetini veren Volan Plaza personel kadrosuna yenilerini eklemek için ilan yayınlamıştır.

Volan Volvo Plaza personel alımı yaptıktan sonra personellerinin daha nitelikli olması amacıyla çeşitli eğitimler de vermektedir. Eğitimli ve nitelikli personelin daha iyi hizmet vereceğine inandığı için bu eğitimlere özen gösterilmektedir. 

Volan Volvo Plaza perosnel alımı iş başvurusu yapacak adaylar şu anda yayında bulunan müşteri ilişkileri yetkilisi kadrosuna başvuruda bulunabilirler. Bayan, en az lise emzunu ve otomotiv sektöründe deneyimli olması aranan şartlar arasındadır. 

Volan Plaza iş başvurusu sürekli olarak devam etmektedir. Şirket internet sitesi üzerinden online CV örneğinizi alarak ihtiyaç halinde sizinle iletişime geçmektedir. Şirket  otomotiv sektöründe olduğundan ve Volvo marka araçların yetkili servisliğini yaptığından bu sektörde ve araç taimiri işine deneyimli olanlar ilana başvuruda bulunabilirler. 

Volvo plaza iş başvurusu yaparken online formu doldurmanız ve varsa CV örneğinizi sistemem yüklemenşiz yeterli olacaktır. http://www.volan.com.tr/insan-kaynaklari.html adresi üzerinden iş başvurunuzu yapabilirsiniz. 

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.