TürkŞeker Ankara, Kars Çarşamba Fabrikalarına lise mezunu işçi alımı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Çarşamba ve Kars Şeker fabrikalarında çalışmak üzere İŞKUR üzerinden en az lise mezunu işçi alımı yapıyor.

TürkŞeker Ankara, Kars Çarşamba Fabrikalarına lise mezunu işçi alımı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., ülkemizde şeker sektöründe en büyük şirkettir. TÜRKŞEKER kısa adı ile faaliyetlerini yürütmektedir. Şeker pancarından ve nişasta bazlı şeker üretimleri gerçekleştirmektedir. Ülkemizde 33 şeker fabrikası bulunurken Trkşeker'in 25 şeker fabrikası bulunmaktadır. Ülkede günlük talebin yüzde 50'si Türkşeker tarafından karşılanmaktadır. Kurum, tarım, gıda, elektriksiz makina alanlarında faaliyet göstermektedir.

Türkşeker personel alımları çok farklı pozisyonlarda gerçekleştirilmektedir. Çoğunlukla fabrikalarda üretim olduğundan dolayı personel alımı bu yönde yapılmakta ve işçi alımıına ağırlık verilmektedir. Beyaz yaka oalrak tabir ettiğimiz yönetici alımları işçi alımlarına göre daha az yapılmaktadır. Kurum işçi alımlarını Türkiye iş kurumu aracılığıyla kuruma kayıtlı kişiler arasından yapmaktadır.

Kurum, kamu kuruluşlarında eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasına dair hüküm uyarınca kuruma bağlı bulunan Ankara, Çarşamba ve Kars şeker fabrikalarına eski hükümlü daimi işçi alımı gerçekleştirilecektir. Bu fabrikalarda için ayrılan kontenjan ise Ankara 1 kişi, Çarşamba 1 kişi ve Kars 2 kişi olarak belirlenmiştir. Toplam 4 daimi işçi alımı yapılacaktır.

Daimi İşçi Alımı Başvuru Genel Şartları

  • Lise mezunu olmak,
  • Özellikle meslek liselerinin metal, elektrik veya elektronik bölümlerinden mezun olmak,
  • Başvuru yapan kişilerde yapılacak yazışmalarda adrese dayalı sistem kullanılacaktır. Bundan dolayı adaylar başka adreste olsalar bile belgeler Tc kimliğinizin kayıtlı olduğu adrese gelecektir.
  • Şeker fabrikaları kendi bünyesinde adaylara sözlü sınav uygulaması yapacaktır. Sözlü sınav tarihini her fabrika şartları tutan adayları açıklarken belirtecektir.
  • İşe alınacak kişiler ile belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır.
  • KPSS sınavından 60 puan ve üzeri alma şartı vardır.

Türkşeker iş başvurusu İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Türkiye iş kurumu il müdürlükleri üzerinden kişiler kendi illerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvuru son tarihi 8 Ekim 2017'dir. İŞKUR müdürlüklerinde 2 Ekim 2017 tarihinden itibaren detaylı bilgiler yayınlanacaktır. Şu anda sistemde ilan görünmemektedir. İlan metnine https://goo.gl/q4SPdv bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

 
türkşeker işçi alımı başvurusu çarşamba şeker fabrikası işçi alımı ankara şeker fabrikası işçi alımı kars şeker fabrikası işçi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.