Türkiye Şeker Fabrikaları ülke genelinde fabrikalarda çalışmak üzere 250 Sözleşmeli Personel Alımı yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları Türkiye geneli fabrikalarında çalışmak üzere 250 personel alımı yapacağını duyurdu. İlana İŞKUR şubelerinden başvuru yapılacak.

Türkiye Şeker Fabrikaları ülke genelinde fabrikalarda çalışmak üzere 250 Sözleşmeli Personel Alımı yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. personel alımlarına devam ediyor. Daha önce eski hükümlü ve terör malulu işçi alımı ilanı açan kurum bu sefer Türkiye geneli 250 sözleşmeli personel alımı için ilan açmıştır.

2017 Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı izni mühendis kadrosu için verilmiştir. Mühendis kadroları için personel alımı işlemleri Türkiye iş kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacaktır. Türkiye geneli bir ilan olduğu için boş kadro bulunan ildeki ŞKUR şubelerine başvurmak gerekmektedir.

Başvurulardan sonra adaylar sözlü sınava gireceklerdir. Sözlü sınavlar genel müdürlük tarafından yapılacaktır. İlanların yayınlanma başvuru gibi süreçlerini ikamet ettikleri ilin iş kurumu müdürlüğü web sitesi üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

2017 Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Personel Alımı Pozisyonları ve Kontenjanları

  • Ziraat Mühendisi (130)
  • Kimya Mühendisi (57)
  • Makine Mühendisi (26)
  • Elektrik Mühendisi (31)
  • Elektrik Elektronik Mühendisi (6)

Personel alımları Türkiye Şeker Fabrikaları'nın bulunduğu tüm fabrikalara yapılacaktır. İlana başvurmak için yukarıda ilan edilen boş pozisyonlara uygun fakülteden mezun olmak gerekmektedir. 

2017 Türkiye Şeker Fabrikalar A.Ş. Personel alımı yapılacak iller

Afyon, Ağrı, Alpullu, Ankara, Bor, Burdur, Çarşamba, Çorum, Elazığ, Elbistan, Erciş, Ereğli, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Malatya, Muş, Susurluk, Turhal, Uşak, Yozgat illerinde bulunan fabrikalara alım yapılacaktır.

İlan tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

 
Türkiye Şeker Fabrikaları 250 Sözleşmeli Personel Alımı iş ilanı 2017 şeker fabrikaları mühendis alımı 2017 mühendis iş ilanları 2017 ziraat mühendisi alımı 2017 işkur iş başvurusu mühendis işkur iş başvurusu 2017 işkur iş il
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.