Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanı yayınlandı. 2017 İş başvurusu yapma koşulları neler?

Türk Hava Yolları global ismi ile Turkish Airlines 2017 kabin memuru alımı iş başvurusu nasıl yapılır? THY Kabin memuru alımı iş ilanları yayınlandı mı?

Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanı yayınlandı. 2017 İş başvurusu yapma koşulları neler?

Türkiye'nin 1 numaralı Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları, havacılık sektöründe kariyer yapmayı planlayanların çıkabileceği en üst şirkettir. THY sadece ülkemizin değil dünyanın da sayılı hava yolu şirketleri arasına girmiştir. Hatta Barcelona, Manchester United gibi ünlü futbol kulüplerine sponsor olmuştur.

2017 THY Kabin Memuru personel alımı iş ilanları bu büyümeden nasibini almıştır. Şirket büyüdükçe yeni personellere ihtiyaç duymaktadır. THY personel alımları 4 başlık latında yapılmaktadır. Kabin ekibi, Kokpit ekibi, Yurt dışı ofis çalışanları ve İdari / Teknik birim çalışanları (genel istihdam)

Biz sizlere THY Kabin memuru uçuş hostesi alımı hakkında bilgi vereceğiz. Türk Hava Yolları kabin memuru alımlarını sadece resmi sitesi olan www.thy.com.tr üzerinden yayınlanan ilanlar ile alım yapılır. 

Kabin memuru olma şartlarını taşıyan adaylar sistem üzerinden alınan randevular ile THY'ye davet edilir. Temel şartları taşıyan adaylar (boy-kilo oranı gibi) yazılı ve sözlü sınav için değerlendirmeye alınır. THY Kabin memuru olmak isteyenler yabancı dil bilmek zorundadırlar.

Tüm bu süreçlerde başarılı olan adaylar sağlık kurulu raporu ile uçuş hostesi olmasında bi sıkıntı olmadığını belgelerse şirketin eğitim programına alınır ve süreç başlamış olur. 

2017 güncel THY iş ilanları https://goo.gl/NzvQrd adresinden ulaşabilirsiniz.

 
Türk Hava Yolları Kabin Memuru personel alımı iş başvurusu 2017 thy kabin memuru alımı 2017 turkish airliness hostes alımı thy iş ilanları 2017 thy uçuş hostesi alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.