TGS Yolcu Hizmetleri Memuru Alımı 2017

Dünya'nın en büyük havayolu şirketleri arasına girmiş olan Türk Hava Yolları sayesinde dolaylı yollardan çalışan binlerce kişi bulunmaktadır.

TGS Yolcu Hizmetleri Memuru Alımı 2017

Dünya'nın en büyük havayolu şirketleri arasına girmiş olan Türk Hava Yolları sayesinde dolaylı yollardan çalışan binlerce kişi bulunmaktadır. Türk Hava Yolları Kabin Memuru başta olmak üzere yolcu hizmetleri gibi işlerde çalışacak personeller almak için yılın belirli aylarında iş ilanları yayınlamaktadır. Türk Hava Yolları yayınladığı ilanlar ile erkek bayan kabin memuru ve güvenlik görevlisi gibi pozisyonlarda alımlar yapıyor. THY tarafından kurulmuş olan Turkish Ground Services’de bünyesindeki ihtiyaçlarını karşılamak için personel alımı yapmaktadır. İstenen nitelikler arasında Lise Mezunu adaylarda başvuru yapabilmektedir. Alt kısımda sıraladığımız şartları yerine getirebiliyorsanız başvurunuzu altta verdiğimiz Mail adresine CV Göndererek tamamlayabilirsiniz.

Aranan Nitelikler :

♦ En az lise mezunu (tercihen önlisans ve/veya lisans)
♦ T.C. vatandaşı olmak
♦ Türkçeyi yetkin kullanan, akıcı ve düzgün diksiyona sahip, iletişim becerisi kuvvetli,
♦ Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk bilinci yüksek, kendini geliştirebilen, istekli ve özverili,
♦ Vardiya çalışma sisteminin gerektirdiği esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
♦ İstanbul’da, Avrupa yakasında ikamet eden
♦ Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen,
♦ 19-35 yaş aralığında, yoğun çalışma temposuna mani olacak herhangi bir sağlık sorunu ve engeli bulunmayan.

Turkish Ground Services’de çalışmak isteyen adaylar başvuru için vpmbasvuru@tgs.aero adresine cv örneklerini mail atabilirler. Ayrıca Türk Hava Yolları İş İlanlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
TGS Yer Hizmetleri İlanları THY Lise Mezunu İş Başvurusu THY Yolcu Hizmetleri Personel Başvurusu Yolcu Hizmetleri Memurluk Şartları Havayolu İş Başvurusu 2017 Türk Hava Yolları İş İlanı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.