QNB Finansbank Personel Alımı şartları ve iş başvuru formu

QNB Finansbank personel alımı yapmaktadır. Sizde QNB Finansbank bünyesinde çalışmak istiyorsanız vakit kaybetmeden iş başvurusu yapabilirsiniz. Genel şartları haberimizden inceleyiniz.

QNB Finansbank Personel Alımı şartları ve iş başvuru formu

Türkiye genelinde hizmet vermekte olan Finansbank 2006 yılında Yunanistan'ın en büyük bankası olan National Bank of Greece tarafından satın alınmıştı. Uzun zamandır Finansbankı satın almak isteyen Katarlı finans devi Qatar National Bank 2017 yılına sayılı günler kala National Bank of Greece tarafından Katarlı finans devine 2,7 milyar euroya satıldı. Bu değişim ilk olarak bankanın logosundan başladı ilerleyen günlerde ise Türkiye genelinde daha fazla şube açması bekleniyor.

QNB Finansbank ülkemizde hızla yayılacağının sinyalleri de Trabzonspor’a sponsor olarak göstermiştir. Bu sayede bankanın adı daha da duyulmuş ve gelen talepler doğrultusunda yeni şubelerin açılması planlanmıştır. Kariyer yapmak isteyen kişiler için uygun bir bankadır. Hedefleri olan kişiler için banka oldukça destekleyici bir politika izlemektedir. Yeni mezun olan birisi için stajyerlik döneminden iş deneyimi sahibi olan aşamalarda banka her zaman kişinin yanında destekleyici bir konumda olacaktır.

QNB Finansbank Personel Alımı Açık iş pozisyonları

Banka kendi internet sitesinin insan kaynakları bölümünde ihtiyaç duyulan açık iş pozisyonlarını yayınlamaktadır. Buradaki iş kadroları şartlarını taşıyan kişiler iş başvurusunda bulunarak bankada çalışmaya başlayabilecektir. Kurumun sitesinde yayınlanan birkaç açık iş pozisyonundan bahsetmek gerekirse aşağıdaki kadrolara bakabilirsiniz.

  • Erzurum Telefon Bankacılığı çağrı merkezi danışmanı,
  • Erzurum Arapça bilen müşteri danışmanı,
  • İstanbul Arapça bilen müşteri danışmanı,
  • Türkiye geneli enpara.com müşteri danışmanı,
  • Tele satış görevlisi,
  • Tüzel satış temsilcisi
  • Engelli personel,
  • Genel başvuru şeklide ilanlar açılmıştır.

Eğer bankacılık iş tecrübeniz varsa iş imkanınız fazla olacaktır fakat dediğimiz gibi yeni mezun bir kişi de rahatlıkla iş başvurusu yapabilir. Öğrenim durumu hakkında detaylı bilgi verilmese de bankacılık ve finans bölümleri mezunlarının bir adım önde olduğu açıktır. Ticaret lisesi mezunu olup yüksekokul okuyan kişiler de bankalarda stajyerlik yaptıkları için avantajlı olacaklardır. İlkokul mezunu olan kişiler daha çok temizlik ve hizmetli kadrolarında kendilerine iş bulabileceklerdir.

Banka el değiştirdikten hemen sonra internet sitesi üzerinden Genel Başvuru ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanda detay verilmediği için Bankacılık ve Finans sektöründe çalışmak isteyen tüm adaylar bankaya iş başvurusu yapabilecektir. Aşağıda yer alan bağlantı linkini kullanarak bankaya iş başvurusu yapabilirsiniz. https://goo.gl/Vqdfp2

 
qnb Finansbank Eleman Alımı var mı QNB Finansbank Gişe Yetkilisi Alımı QNB Finansbank Hangi Şubeler Eleman Arıyor
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Emre kömürcü     2019-08-18 Slmlar 39 yaşındayım lise mezunuyum Bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe ve finans sertifikamdaki mevcut orta seviye ingilizcem var uygunsa bende çalışmak istiyorum.
Tahsin     2019-06-28 Söför